- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz TazLeacher #6149 üzenetére
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
DonMedve
addikt
válasz TazLeacher #6149 üzenetére
LOOL!Köszönöm.majd amikor a lónak a fejét az ágyában találja,akkor fog csodálkozni!
Fred K. Online gamet én sem tom megunni.COD2 ha kell hanem!Gyertek már valamikor.Felmegyünk a szerómra azt ott is apritjuk kicsit egymást.Csak a móka kedvéért.DM megy,ott is nyomhatunk valami csapatossat.CTF,S&D,meg van még.Na?Skacok?[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
válasz Fred K. #6143 üzenetére
Szerintem két dolog van amiért megunja egy ember az online gamet!1.,Ha nagyon jó!Nincs ellenfele!)Ilyennel még nem találkoztam!
2.,ha nem tudja felvenni a versenyt a többivel.Ez ami inkább előfordul."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
feka007
veterán
-
feka007
veterán
Amúgy nem volt rossz ma se. Bár Shoreon már csak flasheltünk, meg mindenki ment össze-vissza, én meg megőrjítettem pistit a vezetésemmel De a Refineryn jól nyomtuk, és sikerült négy atommal szétlőni a bázisukat először.
Én meg ezerrel osztottam a háztetőről mindenkit Gaussal [link] -
Játékos
addikt
válasz feka007 #6162 üzenetére
Ezt a képet azonnal töröltesd! Jól éreztem magam, de sokan voltatok! Arról nem beszélve, hogy rutinosabbak! Mackó most játszott először Crysist...amig elmondtuk neki, hogy mi van, addig mindent elfoglaltatok, mire nekikezdtünk, már volt vagy 800 pontotok. Mindegy. Ha 10 ember van 11 ellen, az nem akkora érvágás, mint 3, 4 ellen.
Milyen lehet 10-20 fős csapatokkal?
Ott már tényleg értelmet nyer a kifejezés? stratégia! Azt mennyire kipróbálnám!
Na megyek aludni, mert 4-kor kelek, megyek dolgozni...
Béke!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
Crysis gyerekkel aztán lehet stratégiázni... fossa a szót nahmajd este...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
válasz feka007 #6160 üzenetére
Sziasztok!
KEVÉS??? Hát nem tudom.Alapba van benne 4-5,meg vannak hozzá gyártottak is,amik nem is rosszak!Sok mást más játékokban sincs.De persze mindenkinek van saját véleménye ezen nem veszünk össze!Azért én téged is,meg mindenkit szivesen látok!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Beowulf_78
addikt
válasz feka007 #6168 üzenetére
Láttam én is.
Nemes egyszerűséggel letiltottam messengerről is és skype-ról is... elegem lett.
Mondtam neki hogy nem érek rá....erre vissza a kérdés : "Miért? Mit csinálsz?" Erre már nem tudtam mit írni. Nem érti meg hogy ha az ember nem ér rá...rádakaszkodik mint egy pióca és nem hagy élni, fossa a hülyeséget. Majd este játéknál engedélyezem megint. Vele sajnos ezt kell tenni.
A ponot az i-re egy msn-en küldött link okozta...ezzel a kérdéssel: "ezen a képen te vagy?" rákattintottam majd látom hogy valami ms dos alkalmazás...persze nem töltöttem le.Az kellett vóóna még valami fincsi vírus az esti lődözés előtt.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
pisti88+
senior tag
Kivánok uraim ma este a 2 hét szünet előtt utóljára ( ) Lehet ma még jáccok egy kicsit de utánna már csak lélekben leszek veletek az őserdőben, és a vízáztatta város utcáin Holnap viszem feladni a kis E8400-et és ha minden igaz már érkezik is a helyébe a q6600-os, szerdán jön meg a futárral való komunikálás után a blitz, de ram hiányában csak vágyakozni fogok a gép előtt, és erősen szoritani az amerikai deligvensnek (Lara, Feka, Beowolf [B]nem szégyenthozni rám [/B] )
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #6171 üzenetére
Én már holnap játszok De csak péntekig,vagy szombatig,utána hazautazom egy picit
Pisti búcsúzz el tőlük"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #6173 üzenetére
Ma nem,kedvesem holnap reggel megy haza,még egy kicsit khm....
Holnaptól lesz szerver....egyébként tegnap futott a torrent és nem laggolt... tuti a Vista"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
feka007
veterán
Én is hamarosan szünetelek egy hetet, megyek nyaralni... Holnap derül ki, hogy mikor (és hogy hova ), de minél korább akarjuk, így jövőhéten valószínű én is offline leszek Crysis multiban (azért telóról majd PH-ra felnézek )
-
Laraxior
titán
válasz feka007 #6174 üzenetére
Már intézkedtem....lesz ram
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #6178 üzenetére
mondom lesz.... de még nincsen igyekszem....
-
pisti88+
senior tag
Nah emberek ideiglenesen elmentem " kényszerszabira" Minden kedves fórumtársamnak, és játékostársamnak(Feka , Lara , Beowulf ) kívánok kellemes időtöltést!!! Jóklegyetek amint tehetem visszatérek, addig is tegyetek hozzá pár száz HSZ-t a szinvonalas topikunkhoz
Pisti -(*_*)-™
-
Beowulf_78
addikt
válasz pisti88+ #6181 üzenetére
Hamar elröppen a gép nélkül töltött idő, meglátod! Nézd a pozitív oldalát! Legalább kipihened magad és regenerálódsz! Ebből a sok kockulásból néha jó kiszakadni.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #6183 üzenetére
Te meg gyere lőni fater..mondjuk ma este
-
NaNorbert
aktív tag
Nem tok gamelnii!
Nincs meg a game!
Valaki SEGÍTSEN!!!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
Laraxior
titán
válasz NaNorbert #6186 üzenetére
mit kell ezen segíteni? Segíts magadon isten is megsegít..vagy majd mi egy távoli fejlövéssel Töltsd le aztán gyere....
-
S4ND3R
tag
Látom mostanában a Crisys-t nyomatjátok, holnap meglesz eredetiben, és én is jövök egyet bohóckodni, ha lehet... Ebben előre mondom nagyon béna leszek...
Single-ben sem nyomtam tovább mint 2 pálya, ennyire tudott lekötni, nemtomééé... -
Laraxior
titán
nem kell eredeti
a F.E.A.R. egy kicsit pörgős..itt több esélyem van életben maradni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
Mekkora suck!
Megjött a "megrendelt" Crysis az nCORE-ról és az eredeti gyári számot nem fogadja el!!!
Úgyhogy azt is kell újat "rendelnem" a Razor1911 cégtől!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #6193 üzenetére
ejjjejj... akkor ma már jössz gamálni? Tesék átnézni a Crysis topikba is,ott van egy map pack,az is kell majd pár napot még várunk hogy mindenkinek elérhető legyen....aztán bevetés azokon is.
-
nagyúr
Sziasztok!
Orbitálisan nagyon szívtam!
DonMedvével elcsencseltük a GigabyteRocket-et meg az ASUS SilentKnight-ot.
Elküldtem Neki, majd postafordultával küldte az övét, hogy nem maradjon hűtetlenűl a gépe! Be is csomagolta pedánsan a gyerek cipősdobozába a cooler dobozát, és abba az elképesztő mennyiségű tartozékokat: lefogatókat, csavarokat, leírást meg mindent!
Viszont a cooler-en kb 4 kilónyi por volt (írta, hogy sietett, és nem akart a pucolással vacakoni!). Nem is gond van sűrített levegős flakonom, ecsetem, úgyhogy lepucolom! Viszont zárt térben nem mertem bevállalni ezért kint csináltam az udvaron. Amikor kimegyek viszont a macskám azonnal azt hiszi, hogy miatta megyek ki etetni őt.
Persze egyből előkuncsorgott, pákosztolt is rendesen. A ventit és a bordákat szépen kipucoltam, mert a barátomat már beizgattam, hogy délután viszem neki a Silent Knight-ot és akkor nyomhatja a brutál tuningot. Kész is lettem, a coolert felvittem, letettem a székemre, összekészítettem elcsomagolásra a cuccait is. Erre hallom kint az udvaron iszonyatos ugatás, nyávogás, cirkusz. Kimentem rendet csinálni, a kutyát elhajtottam, a macskát kiszedtem a kocsi alól és a helyére vittem. Na, teljesen belefelejtkezve a teendőimbe felszeladtam, cipő le, papucs fel, szobába be, székre le, hogy hol is tartottam?!? Ordítás, felpattanás! Szegény Csendes Lovagból Zajos Gnóm lett . Persze amennyire tudtam kiegyengettem, de sokat vesztett a dizájnjából A barátomat felhívtam, hogy ebből nem lesz ma tuning. Úgyhogy most olcsón eladó egy "szállítási sérült" Silent Knight !!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
pisti88+
senior tag
Kivánok urak Barátnőm gépét hatalmamba kerítvén irok Köszönöm a visszaváró szavkat sietek vissza amint tudok jövök is!!! (Attis megtisztelsz hogy adnál egy laptopot ha közelebb laknék ) Látom azért annyi HSZ-ről nem maradtam le ami nem is baj Időközben megjött a quad, és a Blitz is már csak a memó kéne és mehetne a gép de addig is elszuttyogok a lap beépítésével...
Attis:Szegény halk lovag bár ugy is felfoghatjuk hogy egyedi lett a kicsike
Amint tudok még írok, nemhagylak magatokra benneteket Mindenkinek sok FPS-t, és minden jót !!![ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
DonMedve
addikt
válasz KillHates #6197 üzenetére
Sziasztok!
Attis,még1x ne haragudj a por miatt. Mindez amiatt volt.Ha megpucolom a cuccot,akkor nincs ez!Tiszta rosszul vagyok.Nekem is van levegősprém,megpucolhattam volna,azon a 10 percen nem múlott volna semmi.
Ejj ez nagy szivás,soha többet nem csinálok ilyet!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128gb Green 89% Független
- HP EliteDesk 800 G6 mini - Core i5 10500T - 16GB ram 256Gb NVMe SSD
- Iphone 13 mini black, 128 GB
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül, 2 év bolti garival!
- 984 Eladó Hp 15-DA0035NH i3 7 gen laptop 128SSD 1TB HDD 8GB RAM Akku csrés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest