Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz Cs.Orsolya #9006 üzenetére

    jó hagyom én, ő ismeri a lányt, csak valljuk be szüksége van mindkét oldalról a racionális érvekre, mert biztosan nem fog tudni tisztán gondolkozni. nincs tapasztalata, nem tudja megkülönböztetni most a racionális érveket az egója által sugallt illúzióktól.
    És persze, biztosan van olyan lány, akivel nem így kell, de mint ökölszabáj szerintem jobb ez, mint az empátia, pont az elfogultság miatt.
    De nem akarom ráerőltetni, csak szívesen beszéltem ki ezt a dolgot. egyik fő témája volt ez a jelenség sokaig az ön- és helyzetelemzéseimnek, jó végre ütköztetni valakivel.

    Az utolsó mondatra: én ezt tettem. De nem ment elsőre. Ahhoz tapasztaltabbanak kell lennie az embernek. Elfogult kis kezdő csíraként még nem képes ilyenre az ember. Majd a 2-ik 3-ik komolyabb kapcsolatból már ki tud jönni az ember okosan, megbeszélve, "személyre szabva", de az elsőnél... pfff. Kemény. Mondjuk proof okos, tudatos gyerek, meg fogja találni az arany középutat, nem féltem. De ehhez nem árt ismernie az erő két oldalát :)

    A vér nem válik VAZZE!™

Aktív témák