Aktív témák
-
tekeyagd
aktív tag
nálam/nálunk meg talán újra elkezdődik valami,ami tán igazán véget sem ért soha...
-
VargaI
senior tag
Öregem, nehogymá'...még mindig itt tartassz? Foglalkozz inkább azzal a 3-4 mostanában képbe került leányzóval... Megírtad már azt a bizonyos sms-t, he?
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
orbano
félisten
Nem írtam, nincs egy nyugodt percem De lehet inkább felhívom, aztán szóban talán jobban kivágom magam mint SMS-ben. De asszem nagyobb alakítás kell majd, mint ano Zsófinál
És igen, itt tartok... azt a nőt megszerzem mindenképpen. Úgy vagyok vele mint Karolinnal voltam régenA vér nem válik VAZZE!™
-
fordfairlane
veterán
Na látom a lelki sebek nyalogatása folyik itt továbbra is, akkor egy friss és üde nőügyem: Hihetetlenül kerek fenekű lányt láttam a villamoson ma reggel. Ritka szép volt.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
nagyúr
válasz fordfairlane #8806 üzenetére
csak egyet???
Két hete műttettem meg a szemem. Még nem tökéletes, de már most is kb. százszor élesebben látok, mint korábban. Azóta csak úgy kapkodom a fejem az utcán, úgy érzem, hogy új dimenziók nyíltak meg a mátrixban...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
Aranyapám, ne okozz már csalódást...!
Kikapcsolod a gépet, és emberek közé mész? Teeee???
Hát hová züllik még ez a világ? Érzem az apokalipszis közelgő eljövetelét...
Már a jövő sem a régi.
----------
Koki : az új dimenziók már egy hete megnyíltak, pedig akkor még nulla fok volt süvítő széllel...[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
heihachi
addikt
válasz heihachi #8761 üzenetére
Nos, megvolt a nagy beszélgetés.
Elmondtam kb. ugyanazt, mint amit írtam, és hogy nem várom, hogy most azonnal hulljon a karjaimba, ha ennyit vártam, náhny hét már nem oszt, nem szoroz. Azt mondta, nagyon örül, hogy elmondtam, de elsőre kicsit nehezen fogta fel, hogy ez igaz, de így, hogy elmondtam személyesen is, már semmi kétsége nincs. Azt mondta, hogy legszívesebben oda bújna hozzám, mivel Ő nem tette meg, én megtettem. Beszélgettünk sokat, nagyon őszintén. Végül sétáltunk a Margit-szigeten és nagyon jól éreztük magunkat, Ő is nagyon boldog volt, ez látszott rajta, és mondta is. Volt csók is, és végre éreztem, hogy most Ő is őszinte.Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, a bíztatást, és az őszinteséget, nagyon sokat segített, és nagyon hasznos volt. Ezek nélkül ebből, biztosan rosszabbul jöhettem volna csak ki. Köszönöm.
A teljes végkifejlet még várat magára, de ezt mostmár innen csak én ronthatom el.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Kkocos
tag
válasz heihachi #8819 üzenetére
Nah, kalapmegemés . Még ha pár hét múvla is veled van, átgondolom a nőkről alkotott véleményemet. Addifg is nézegetem az exeim telefonszámát. Hátha átverek én is egy párat.
Eddig sem úgy gondolkodtam a lányokról mint más fajról, akiket holmi nyálasság/őszineteségrohammal át lehet rázni. Még most is az a véleményem hogy csak egyedi esetről van szó. De még gondoldok.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
látszik hogy melegebb van, kevesebb a ruha a csajokon :
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Esmein
nagyúr
-
Kkocos
tag
válasz Cs.Orsolya #8829 üzenetére
hogy témába raktál. A nyers húst nem szeretem, amenyiben nem a távolkeleti lányról van szó .
-
-
Kkocos
tag
válasz Cs.Orsolya #8832 üzenetére
Javaslom a topik átnevezését kulináris élményekre való átnevezését.
UP pacalpörkölt
Jóisten, megkerdült a biológiai óram, fel kéne hogy húzzam[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
VargaI
senior tag
Ugyan már. Kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít .
Mellesleg mostanában ilyen topic szinten nézve annak kellene OFF-ba tenni az írását, aki nőügyekről ír, hogy megtálható legyen .
orbano: Neked egy 5-10 kg-t fel kéne szedned, hogy meglátszódjon. Na nem sörhasra gondolok itt ám....
[ Szerkesztve ]
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
nagyúr
Igazi testépítő nem szarozik ilyen kulilnáris élvezetekkel, hogy hús, meg túrórudi (hisz' azokban alig van hasznos anyag), hanem magába tolja a fehérjeport.
De volt olyan biológus haverom is, aki tisztán biokémiai alapokon keresztül közelítette meg ezt a kérdést, és képes volt reggelire benyomni 10 (!) darab nyers (!) tojásfehérjét műzlivel. A saját szememmel láttam, guszta volt nagyon, szinte megkívántam... broáf.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
VargaI
senior tag
válasz fokukac #8841 üzenetére
Én pl szeretem a műzliket, vagy akár gabonapelyheket is egy pohár tejjel reggelire. Energiadús kaja, így kisebb/közepes mennyiségben is megfelelő tápanyagbevitel.
Amúgy a sok fehérje bevitelt simán megoldhatod több hússal, mellé valami zöldség vagy saláta köret, de pl a mezei trappista sajt is gazdag fehérjében. A fehérjeporokkal csak csínján, mert miután abbahagyja az ember, meg "leereszt", mivel az alap táplálkozásba kell(ene) beépíteni a megfelelő mennyiségű és eloszlású tápanyagokat, nem csak étrendkiegészítéssel, amig hirtelen ötlettől vezérelve szálkásít meg gyúr valaki néhány hétig, aztán meg semmi. Különösen igaz ez az aktívabb életvitelt élőkre, pláne a komolyabban sportolókra. Náluk egész komoly étrendprogramok is vannak már, de egy átlag ember is, az alap irányadóknak megfelelően, simán össze tudja állítani különösebb változtatások nélkül a neki megfelelőt, hogy mindig fitt legyen, esetleg súlyt akar csökkenteni vagy éppen növelni, kinek mi.[ Szerkesztve ]
-
VargaI
senior tag
Nocsak, egy tapasztalat kollegával van dolgunk?
Amúgy én nem bánnám, ha kicsit "leeresztenék". Húsvét körnéyékén sikerült felszedni 1-2kg-t sajna. Így meg azért nehezebb most alig fél másodperc alatt odébb lépni fél-egy métert, hogy tenyeres ász pörit üssön az ember, ami nélkül meg nincs egyből pont .
-
orbano
félisten
válasz fordfairlane #8845 üzenetére
te sem a súlyokat pakolod akkor szivesebben, mi?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Kkocos
tag
Orulok neki hogy keresemre mar OFF-oljatok a kajatemat, de ha lehet javasolni akar itt is lehetne fojtatni, biztos nem haragudnanak meg. .
Tenyleg bigekrol senki semmit? -
frame>24
addikt
ó, dehogynem, én pl. remekül szórakoztam a hétvégén egy partin. Azt hiszem, akut jellegű harisnya-fétisem van, ami minden bizonnyal krónikussá fog válni. Nagyon kellett koncentrálnom arra is, h a beszélgetőpartnerem szemébe nézzek. Meglátjuk, mit hoz a köv hétvége...(project may continue by means of time bridge , de ha nem akkor még mindig van egy valag opció és jön a tavasz, meg a kiülős helyek)
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs