- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz Cs.Orsolya #7355 üzenetére
Szivesen olvasnek meg ilyen elemzeseket toled, elgondolkodtato
Assuming Control
-
zso73
veterán
válasz Cs.Orsolya #7394 üzenetére
Hiába jön, mert neked van igazad. Valóban fejlettebb a nők beszédközpontja. Csak az van nekik.
Komolyság on:
Én is úgy tudom, hogy a nők lelki lények. És az ezért felelős terület az agyunk jobb féltekéjén van. /Ezt lehet, hogy keverem./ A balt meg alapon használjuk. A nők ezért mind a két agyféltekéjüket jobban használják, mint a férfiak. / Kivétel aki fejleszti./ És a két félteke közötti kapcsolat is jobb alapon nekik.
A férfiakról is írnál egy ilyen összefoglalót? Kiváncsi lennék az mennyire stimmel rám.[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #7394 üzenetére
Minden téren összehangoltabb a két agyféltekétek, ez a nagy vesztetek meg a mienk is
Foglalt név: szerintem pedig nem volt magyartalan. Pedig magyar vagyok és ugyanannyira beleszámítok a nagy átlagba, mint Uraságod, tehát egyelőre kiegyenlített a meccs
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
Tim82
félisten
szokszor szoktad.
teljesen más: olvassatok Vonnegut-ot, a Titán szirénjeiben van a LEA, mint üzemanyag a fénysebességgel száguldó űrhajók számára (= Levés Egyetemes Akarása)
csak úgy erről ugrott be
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orbano
félisten
válasz Foglalt név #7405 üzenetére
persze, senki sem tartozik a nagy átlagba. azaz mindenki. a többi részét a mondanivalódnak nem értem.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Tim82
félisten
komoly ez az idézet, honnan van?
jut eszembe, este jössz?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
elmoraan (r)
aktív tag
De ha ugyebár az elefánt belelép a csapdába, akkor attól még nem fogtál elefántot, ellenben bebuktál egy csapdát Szóval: god save the dancefloor!
(3672. számú hiba a methodban)(Már megint azért vagy ilyen, amilyen vagy, amiért olyan szoktál lenni, amilyen most? )
[ Szerkesztve ]
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #7410 üzenetére
Szerinted? Azért hát...
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
tbs
addikt
És a metód miatt ilyen. Hitem ebben: 99%...
Orbi: beugorhatnál te is a teaházba.
-
Tim82
félisten
csupa bug, el se hiszem.
-
Foglalt név
addikt
"We wrote that book." (B&W2)
Ezután csak forrás megjelöléssel idézek, mert rajtad kivül más úgysem vágja, miről van szó "But I know, there's always two sides to a story. So, what's yours?"
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Foglalt név #7415 üzenetére
Nő a gyanúm, hogy a filmműveltségem igencsak szegényes. Pedig állítólag túl sok filmet nézek...
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #7416 üzenetére
Eznemaz, ha szimatom nem csal. Bár biztosan érdekes olvasmány lenne számodra, de legalább is vicces.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Foglalt név #7415 üzenetére
"Captain, I was at a family barbecue."
tbs: nem a method miatt ilyen. Vagy nem tudom.
Orsolya: ez nem könyv. Csak utalás egy könyvre. Asszem az "Art of war"-ra. Az az alapeset, hogy az ellenfél mindig azt hajtogatja, hogy csúnyán elkeni a szánkat, merthogy ő ebből a könyvből tanult. Aztán amikor fordítva sül el a dolog, akkor a szárnysegédünk kijelenti, hogy nem csoda, hiszen mi írtuk a könyvet. Értem?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Cs.Orsolya #7416 üzenetére
te még nem a torrentes nemzedék vagy, (-->downloading all-the-time )
egyébként:
lassú vagyok, de realizáltam, h az "Egy nő minél több minőségében tud jelen lenni egy férfi mellett, annál dominánsabb hímként észleli, és őt fogja előrébb helyezni a többinél." - tkp. egy szebb megfogalmazása az ősi tapasztalatnak, h legyünk egyszerre fehér lovas, full plate mail-es kalandozók a vártorony alatt sárkányfejjel a kezünkben, meg bankigazgatók jachttal és saját szigetcsoporttal Dubai partaji előtt, (e 2 véglet között lehetőleg az összes stádiummal).no solution, no salvation,
only pain and masturbation...
(jászt kidding ) (<-- "j"-vel ejtsd, mint a svédek, most ez a sikk)▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #7418 üzenetére
Mióta ide írogatok, sokszor eszembe jut - újfent -, hogy mennyivel könnyebb lenne az életem, ha ezzel az ésszel férfi lennék. Frame, ez a Te válaszodra is reakció! Női mentalitással produkálni egy férfi életét, és a tőle elvárt dolgokat szinte egyszerűnek tűnik!
De az is lehet, hogy csak egy harcedzett hadvezér mentalitása, és egy vén banya lélektani bölcsessége próbál megférni egymással egy 30 éves eleven női testbenl... Ki tudja?"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
tbs
addikt
válasz elmoraan (r) #7418 üzenetére
Metód -> minden mindenel.
Black&White 2? Lionhead..? Elnézést. Játékműveltségem is kritikán aluli.
Orsi: női aggyal férfiként élni gyerekjáték. Férfi aggyal férfiként... Na az kihívás.
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz frame>24 #7419 üzenetére
Full plét mél? Nem van rá igény (sic), még a leather armor fellelhető néha-néha, de az is egyre ritkul, csak a sok bohóc majmolja a régi szép időket.
Iszonyú kevesen vannak már a full plate mail-esek (én életemben csak kettővel találkoztam, de abból is az egyik már letette - illetve letetette vele valami nő), és kijavítanálak, mert a full plate mail a heavy cavalier, paladin, crusader knight, mounted templar vonal
A kalandozók könnyű páncélt hordanak, leather armort vagy esetleg - akinek mocskosul megszaladt -, chainmailt. Na ilyenek még vagyunk néhányan, de kihalásra vagyunk ítélve. Exem is megmondta, hogy ne strapáljam magam, mert a lovagok már kihaltak. Hát nem strapálom, de a bőrpáncél ott lóg a szekrényben - szükség esetére."Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #7420 üzenetére
Na, most erre konkrétan tudnék mocskosul gonosz módon reagálni, de a gonosz énemet a másik gatyám zsebében hagytam
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #7422 üzenetére
Ha a lovagok kihaltak, kikkel beszélgetek hetek óta?
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #7423 üzenetére
Akkor keresd elő, mert szeretem, ha gonoszak velem: olyankor nem zavar, hogy véres kardot dugdosok a hátam mögött...
-
tbs
addikt
válasz Cs.Orsolya #7424 üzenetére
Silány epigonokkal...
-
frame>24
addikt
amúgy én az elemi erők manipulálását tartom az utmost power-nak.
Node a cloak-os/robe-os, sovány kis mage-genyók? - azok is rég kihaltak...mod. tbs-nek sajna igaza van
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Ugocsa
csendes tag
válasz Cs.Orsolya #7424 üzenetére
Tudod a lovagokat az alkalom és a szándék szüli!
Fur furem cognoscit!
-
Tim82
félisten
sejtem, ki az egyik... asszem legalábbis, ha PH!-n is van.
de ki a másik, aki még lemezvértben császkál?
-
tbs
addikt
válasz elmoraan (r) #7429 üzenetére
Önmagad utánzata vagy írásban, barátom...
-
Tim82
félisten
válasz elmoraan (r) #7432 üzenetére
rossz lehet neked. én mindig önmagam vagyok, nem tudok kibújni a saját bőrömből. ez meg még rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #7425 üzenetére
Már elnézést, hogy megkérdem, de direkt adogatod fel ezeket a magas labdákat?
Alap, hogy ha már gonosz vagyok, akkor hátulról közelítek. Szóval nekem előbb lesz kardom, mint ahogy rájössz, hogy neked már nincs."Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #7432 üzenetére
Hajhaj... Ez rossz válasz volt! Húzzon egy újabb tételt!
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #7434 üzenetére
Szerinted csak úgy véletlenül adok magas labdákat? És szerinted kijátszom az összes lapomat még a játék elején? (Sóhaj) Van még mit tanulnod a nőkről..
-
frame>24
addikt
válasz Cs.Orsolya #7435 üzenetére
ja, gondolom a köv. ajánlott tétel címe: "integratív hipnoterápiás önismeret"
amúgy: Orsolya, összejött már belőlünk egy PhD-ra való?
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #7438 üzenetére
"Én nem!"
-
Cs.Orsolya
senior tag
Akkor csináljak Belőletek átlagot?
Egyébként, ha én is névtelenül játszhatnék itt és most, akkor lett volna már egy-két gonosz beszólásom, poénkodásom nekem is. S merengek, mi is tart vissza. Nekem nincs zseb a gatyámon...
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #7440 üzenetére
"Korábban kell felkelned, több mézet kell enned, több tejet kell innod és nagyobb muszklikat kell növesztened ehhez..."
egyébként mi az, hogy "én is"? pl. én sem anonym player vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
De Veled szemben nincsenek elvárások. Velem szemben meg csak azok vannak...
Gondolod, hogy ezek Férfias játékok? Vagy a Védett férfiak inkább?
Ide azért írtok, mert csalódtok a nőkben, nem értitek őket, és nem is nagyon van közöttük olyan, aki bajtársként tudna kommunikálni Veletek. S közben rájöttem, hogy névvel, név nélkül, ezt akkor is tiszteletben fogom tartani, és megpróbálok felnőni egy feladathoz, hogy bajtársként nézzetek rám. Igazából mindig az fájt nekem a legjobban, hogy a lányokkal nem tudok kialakítani olyan szoros, bajtársi, elköteleződött, hűséges és lojális viszonyt, mi a férfiakra jellemző. Női kapcsolatokban nagyon ritka ez a fajta egyenrangúság, kölcsönös tisztelet, lojalitás, és kitartás. A nők ritkán bajtársak. Legtöbbször riválisok. Olykor barátokként is. Az életem java részét fiúk, férfiak között éltem le, mert jobban összefekszik velük a gondolkodásmódom. (Látod pasikkal összefeküdni másképpen is lehet! ) Itt ha szagot fog valamelyikünk, és elcsúszunk flörtbe az egymást ugratás révén, a topik lényege vész el.
S ha flörtre kellek, legfeljebb majd jönnek utánam...
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #7442 üzenetére
komolytalan felvetésre (túl) komoly válasz.
elvárásokkal akkor állnak Hozzád az emberek, ha alapból egy (akár nem tudatos) küldetéstudattal jössz közéjük. ezt mindenki kiszimatolja, mert messziről érezhető.
feladat akkor van, ha kreálsz Magadnak és pont ezt teszed. de a múltkor mintha mondtam volna...
nos, nekem meg a legjobb barátaim nők. sokkal jobban meg tudok bennük bízni, mint a férfiak 90%-ában. a machismo-tól meg konkrétan falra szoktam mászni. szerintem általában nincsen mögötte fedezet.
mellesleg láttam és olvastam is.
-
frame>24
addikt
(van egy érzésem, h a flört szónak megen van valami kibővített jelentéstartalma, amit csak Cs.O. ért. piff.)
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #7436 üzenetére
Azért annyira nem súlyos a helyzet, hogy új tételt kellene húznom, csak hajlamos vagyok előadni magam, kérdezd csak meg FN kolléga véleményét
Ami meg az összes lapok kiterítését illeti, ajánlom a Leon, a profi filmzenéjét. Pont illik is a mai beszélgetés menetéhez.
"I know that the spades are the swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war"
Igen király, na.Elvárás? PH! fáradt gőzős topikban? Ne idegesíts már...
Ide (főleg ebbe a topikba) kevés kivétellel azért írnak a rendszeres látogatók, hogy "megmerítkezzenek a parázs vita üdítően hűs tavában". Néha nőügy is van, de az ritka. Azért hívják Nők, nőügyek topiknak Vagy én vagyok már megint eltévedve. Bár az sem baj, mert ameddig nem jön rá az ember, hogy eltévedt, addig meg van győződve, hogy jó úton jár."Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
Feladat mindig van. Minden pillanat egy nagy feladvány. A kérdés az, hogyan ütöd le a poént...
Azt hiszem, már beszéltünk arról, mi is a pontos oka annak, hogy itt szövegelek. De ennek semmi köze a küldetéstudathoz. Nincs jelentősége. Én nem veszem komolyan magamat, de mások engem sokszor igen. Így közösen kreáljuk ezt a gubancot. De semmi gond...
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #7446 üzenetére
Ha mindig komolyan vennélek, régen rossz lenne.
még annyit, hogy velem szemben a PH!-n valóban nincsenek elvárások. máshol meg csak azok vannak. that's the way of life I'm used to.
Elmo: na igen, akkor a PH!-n csak magukat lovagnak álcázó setétszívű, cudar gazemberek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Mi az, hogy nem veszel komolyan?!
Én nem tudok olyan helyet mondani, ahol nincsenek velem szemben elvárások, csak akkor vagyok szabad, ha végre egyedül maradok. A fejemben is! De a fejemben iszonyúan nagy a tolongás értem, a lelkemért... hahahahaha... Riddick erre vajon mit mondana?
Elmo: Ezért nem szeretek neten beszélgetni. Mindenki előadja magát, és közben elvész a lényeg...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendszergazda topic
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest