- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
frame>24
addikt
a házmester lánya volt, e'lszaladt egy sokkolóért....(bocsánat)
amúgy azóta is el akarom egyszer sütni a következő poént vmi lánynak, csak úgy odavetve: (na melyik filmből?)
- hú' de szép nééénííí![ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
Sipi16
őstag
válasz Kokkantas #6157 üzenetére
Látod ez hiányzik belőled. Aktívabb lennél kapcsolatépítésben ha lenne komolyabb célod is...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
tildy
nagyúr
valóban?
Bár egyesek szerint én mindig kivétel vagyok, ha mostanában valaki , akárcska ismerős vagy bármi próbálna akárcsak időpontot is kérni, hogy összefussunk, lehet elzavarnám a búsba.
Tényleg vannak az ember életében ilyen "égindulás-földindulás-hagyjon mindenki békén, össze akarom rakni az életem" periódusok. Lehet kifogás is persze, de mi van ha épp nem?Szerintem nem érdemes agyalni mi van vagy mi nincs.
Az , hogy hitegetés volt-e, utólag úgyis kiderül. Addig meg bizalom!"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Dassler
őstag
Ez így igaz. Célok nélkül elég sivár az ember. monjuk én pár éve akkor jöttem erre rá, amikor lánnyal kettesben beszélgettünk az élet nagy dolgairól hanyatt vágódva és feltette azt az egyszerű kérdést, hogy mik a céljaim, mik a vágyaim. Ezek éltetik az embert, ettől él.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Flow
senior tag
Elég sokmindent írtam a postomban, jó lenne, ha kicsit konkrétabban rámutatnál a "valóban?" kérdés tárgyára...
Én nem azt mondtam, hogy ez csak kifogás. Mondjuk valljuk be, jó eséllyel elég nagy adag lehet benne... De ez csak a magánvéleményem, sokéves statisztika, ha így jobban tetszik. Ja persze, biztos mindig én voltam a béna
Tehát a végső konklúzióm: nem biztos semmi sem. csak a halálAmúgy én sem arra bíztattam, hogy rázza le, vagy keressen mást. Kompromisszum. Nálam ez a kulcsszó.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Kokkantas
senior tag
válasz Twiggydoll #6164 üzenetére
Tudtommal nem vagyok az. Miért?
-
Flow
senior tag
Ennek a piszkálódásnak van valami előzménye?
-
Sipi16
őstag
Az, hogy szilveszter óta nem tudott a lánnyal előrébblépni. Mondjuk ahogy így olvasgatom szerintem nem akar a lánytól semmit. Ha szeretne valamit már lépett volna.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
orbano
félisten
válasz Twiggydoll #6167 üzenetére
nem szerelmes csak kanos
Flow: csak a csorda baxtattya a leggyengébb egyedet
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
Sárpac
nagyúr
válasz agrarfiatal #6166 üzenetére
Nem minden nőt lehet egyből leteperni!
Meg ha egy nő nagyon nem akarja akkor meg felesleges inkább a gyors szerelés!Most éppen én is dilemmában vagyok egy csajjal 21éves aranyos kedves, szeret velem beszélni(együtt utazunk a buszon, mindíg mellém ül) szereti ha elkísérem a munkahelyére, de úgy veszem észre nem mer tovább lépni távol tart, amúgy nem jön randira kifogások hadát sorakoztatja fel mindíg!
Volt egy 5éves kapcsija kb 1éve lett vége! Ilyen hülye dumákkal jön, hogy úgyis az eleje jó lenne aztán meg elromlana stb. Viszont izzik mellettem, csillognak a szemei soxor szemezünk, néha megsímítom az arcát olyankor elérzékenyül zavarba jön és persze ha ezen túl van ezt mondja tudod,hogy itt van a felező stb. Mind e mellett sokat beszélünk telón is néha fél akár 1órát is és mindíg nevet jól érzi magát.Na ilyen helyzetben talán indokoltnak tartom a kitartást, bár eléggé rezeg a léc!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Dassler
őstag
Ismerős szitu, nekem is momentán pont ez van. Csak nem egy éve, hanem 4 hónapja lett vége a hölgyemény legutóbbi kapcsolatának, 3 hónapja találkoztunk.Mi bele is keztünk a dologba, aztán 1 hónap után előállt, hogy szeret meg minden, de neki még kell egy kis szünet, nem heverte ki az előző kapcsolatát teljesen (hívogatja még a srác stb). Nos, nem könnyű, de azért egy kis várakozást megér ennyit megérdemel, legalább őszintén elmondta, mi a gond.
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Kokkantas
senior tag
válasz Twiggydoll #6167 üzenetére
Átfutott rajtam egy érzés, hogy akár az is tudnék lenni, de annyit nem ér az egész.
Sipi16:Ha szeretnék sem lépnék addig, amíg egy pici esélyét nem látom annak, hogy van esélyem... Általában az ilyet nem veszem észre.
orbano:
-
Sárpac
nagyúr
válasz Dassler #6175 üzenetére
Mondjuk 5évet nem könnyű lezárni megha kiszámolod 15éves volt mikor összekerültek első nagy szerelem "gyermekfejjel". Már 1éve ismerem akkor a volt pasijával oltott le. Most az a szitu amit írtam, de nem csak én udvarolok, hanem más is neki őket is elküldi rendszerint, Nagyon nem akar menni sehova kb 2x volt "buliba" az elmúlt 1évben a barátnői unszolására, de ahogy kivettem abból amit mesélt ott sem érezte igazán jól magát!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Tim82
félisten
sőt, 75 % - hiszen Koki benne van, az már 50, hogy a csaj benne van, vagy nem, annak 25-25 % az esélye...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Flow
senior tag
Minden az időzítésen múlik.... ha mondjuk 100 egységnyi idő, amit egy csaj meghódítására lehet ép ésszel eltölteni, akkor ha az első47ben még túl korai, nyomulósnak néz, a következő 6 egység a "Jó, talán lehet belőle valami" periódus, és végén a 47 a "balfasz vagy" intervallum.
-
Dassler
őstag
Persze, hogy nem könnyű, meg is lehet érteni, de azért túl kell lépni rajta. Csak magával babrál ki, ha nem teszi. Ahogy írtad, jól érzi magát veled, de addig elég nehéz lesz akármit is kezdeni, ha ő nem akarja. Azért remélem sikerül kimozdítanod őt neki is jót tenne, meg kár egy 21 éves emberért, hogy begubózzon.
-
Sárpac
nagyúr
válasz Dassler #6183 üzenetére
Igen sajnos elég nehéz így gondoltam, hogy nem foglalom neki a helyet a buszon pl. hanem hagyom, hogy más ülljön le mellém, viszont attól félek zokon venné vagy csalódásként élné meg! Attól fél, hogy csak sexet akarok mint a többi, pedig ez nem teljesen igaz. Igaz, hogy akarok nyilván, de ha nem éreznék mást is a dologban akkor biztosan nem próbálkoznék és rég tipliztem volna!
Ne tom mi a helyes pedig hát nem egy nővel volt dolgom, de mind más és más, attól félek, hogy én mint barát kisegítem ebből és más aratja majd le a babérokat, sőt valószínű!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Dassler
őstag
Hát ez is benne van sztem ilyen szituba majdnem mindenki bele fut egyszer. Nem könnyű. Mindenesetre azért ha úgy lesz, hogy átsegíted a problémáin, aztán mégse lesz köztetek semmi, legalább jót tettél egy emberrel, és ez is nagy dolog. Aztán túl lépni a dolgon megint más, de annyi rutinod meg már - ha jól sejtem - van, hogy megemészted. Ha meg úgy alakul, hogy lesz köztetek valami, akkor tök jó csak nem kell eröltetni, az a legrosszabb. Helyette meg nem dönthetsz, max kicsit irányíthatod.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz Dassler #6188 üzenetére
Persze persze simán talpra esek már, mondjuk jó lenne mert ritka az olyan csaj akivel ennyit lehet dumálni!
Erőltetni nem eröltetem, inkább ahogy írtad irányítani próbálom és úgy érzem nagyon erősen fel is néz rám, megbízik bennem és ez jó dolog!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Tim82
félisten
ma láttam PadavanBp provokáló warezoló-csepülő írásának kommentelői között...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
frame>24
addikt
válasz Kokkantas #6177 üzenetére
a "de annyit nem ér az egész." -részen én inkább azért lepődtem meg, mert hogy lehet a szerelmet így nézni? Akkor az nem szerelem. Ha az lenne, akkor az érzés egyszerűen elsodorna, mint a tsunami. Azt nem nézheted így vagy úgy, vagy jön, vagy nem. Ha vigyori pofával nézed a plafont otthon, mikor rágondolsz(a leJányra), az már valami (jó, mindenki máshogy éli meg..)...de nem éri meg?! Mintha nem a szerelem lenne azon kevés "találmányok" egyike, amiért érdemes élni. Take my apologies.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
tildy
nagyúr
Határozottan nem Bár akár még igazad is lehet, sőt még az is meglehet arra van nagyobb esély, de .. Ne igyunk medve bőrére előre.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Nem mondom azt, hogy így lenne, lehet te szemléled reálisabban a dolgokat , csak azt mondom, hogy nem érdemes előre parázni az embernek a dolgokon. Elég akkor , ha helyzet van . Majd akkor ráér eldönteni mit tegyen...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Flow
senior tag
-
orbano
félisten
válasz Kokkantas #6177 üzenetére
Sose néz az esélyeket. Ez megint ilyen tipikus hülyeség (én is szenvedek benne még). A csaj úgysem fog lépni, metafizikai úton pedig nem fogod tudni tovább boncolni a dolgot, nem derül ki semmi. Képzeld azt be magadnak, hogy odavan érted a csaj. Még ha nehéz is Ezt a megvárom míg esélyem lesz tévmarhaságot pedig irgalmatlanul gyorsan felejtsd el. Nagyon sok olyan párról tudok, ahol kezdetben a pasinak "esélye sem volt". Egyszerűen csak tett érte hogy legyen és ... voila
Na de most már elég a lelked ápolásából, húzzál csajozni
A vér nem válik VAZZE!™
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Jogász topic
- iPhone topik
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest