- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
még 1 utolsó bővebb postot megér...
Srácok ez vicc... majdnem még ő volt felháborodva, hogy nem keresem és szerinte semmi se történt... 1,5 hete nem beszéltünk b@zzeg erre ő, hogy nincs közös megbeszélni valónk most...de amikor próbáltam kommunikálni kb. lerázott...
Vazz ő akart velem összejönni és mászott rám...
meg is kérdeztem, hogy mi a tökért... válaszolni persze nem tudott...
közöltem, hogy legalább van okom, hogy többet ne is szóljak hozzá... ennek így nincs értelme... persze próbált takarózni, hogy nem ér rá sok az elfoglaltság meg, hogy a pasikból most elege van stb... de amikor mondtam, hogy többet nem beszélünk akkor csak bekönnyezett a szemecskéje...
persze innentől a padomból kilakoltatom majd keres magának helyet... ennyi... ez mondjuk nehezen fog menni mert az osztályból azért lenézik a huzavona miatt sokan, de ez már nem az én problémám... az a pénteki nap amikor rám mászott fel is hozta, hogy jó nap volt stb hát nálam üres fülekre talált...Ennyi volt ez a story... ahogy ismerem és ha nem talál csávót akkor még fog próbálkozni, bár lehet feladja végleg
Pénteken ugye megint megy inni... ahhoz képest, hogy megfogadta, hogy nem fog inni sokat idén ez 1 hónap alatt már 5. K.O.-zása lesz... Múlthéten okos volt és szívtak nitrohigítót.. kajak nem értem... most meg rászokott a cigire az elmúlt 2 hétben...
Köszi Mindenkinek A Segítséget
Magamban még elrendezem a dolgokat és minden okés
Üdv
J[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest