- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz DerDer #38698 üzenetére
Hajrá, így kell hozzáállni. Aztán ha mégis melletted ragad hosszabb időre, akkor duplán jól jártál. Ha érzel is iránta valami komolyabbat, ki ne mutasd addig, amíg nem rendszeres a kufirc.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
talpalavalo
aktív tag
-
orbano
félisten
válasz AMD Power #38704 üzenetére
Teljesen mindegy mi az ok. én ezt ilyen gyerekes vergődésnek látom. és nem azért, mert ejj de jó Téged b*xogatni... volt egy csaj, szimpik voltatok egymásnak, nem jött össze. Van ez így. Jön a következő. Még csak gondolkodni sem érdemes rajta.
A vér nem válik VAZZE!™
-
pat86
tag
válasz talpalavalo #38705 üzenetére
"Az meg hogy mennyi érzelmet viszel bele ,az sajnos nem te szabod meg legalábbis nálam ez nem tudatosan megy pont ezért érzelem, mert nem nagyon tudja az ember ezt kontrollálni..."
töredelmesen bevallom, ezért a mondatodért meghajlok előtted
-
Rica
senior tag
válasz qantum #38708 üzenetére
Nezd meg az iwiwen. A pakik meg vannak, de egyreszt olyan faradt vagyok a napi 3 ora alvastol, hogy mar csak fel szemmel nezelodom, masreszt olyan regen voltam novel, hogy mar minden masodik tetszik, akar honnan is jott a Benetton geppel, kiveve a fekakat.
SzalaiG: Wood Green-bol East Finchley-behttps://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
AMD Power
titán
Azon gondolkoztam ,hogy hétvégén el kéne menni valahova csajozni.... A Morrison's 2-be ismerem az egyik kidobót lehet ,hogy oda le kéne menni egy kicsit körülnézni.
-
K3NZO
senior tag
-
Lirion
addikt
Én pl. szórakozóhelyen jöttem össze a bnőmmel, igaz, az balatoni nyaraláson volt.
Amúgy ha jól vagy elengedve és a köz megítélése szerint jó pasi vagy, akkor elnézhetsz a hajógyárin a szórakozóhelyekre, romkertbe, rioba meg hasonló elit vagy annak látszó helyekre, ha viszont átlagos anyagi helyzetű vagy, akkor sikeresebb lehetsz a m2-ben, zp-ben, meg ehhez hasonló helyeken.
-
glutamin
őstag
Lemész Siófokra, nem költesz semmi pénzt, a csajok fürtökben lógnak. Ha kellően határozott vagy lakapsz pár csajt és hajnalig lesz legalább 2-3 telefonszámod
(ha vonattal mentek, akkor oda és visszaúton még 1-1 csaj pluszban)
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
glutamin
őstag
válasz glutamin #38718 üzenetére
Még egy kis kiegészítés ehhez. Ma Magyaroországon ott vannak a legjobb lehetőségek. (voltam már én is sok helyen, de ilyen koncentrációval sehol nem találkoztam.) Aug 20 után viszont mintha elvágták volna. Szóval addig érdemes menni. (péntek, szombat elsősorban) Az éjfél előtt érkező esti vonatok közönsége sokat elárul arról mi zajlik ilyenkor ott.
Aki kicsit bátortalanabb annak gyakorlásra is kiváló terep.
Az meg alap, hogy sok pénzt nem szabad ilyen helyen költeni. A drága piákat, belépőket meghagyjuk a szerencsétleneknek/pénzeseknek.
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Lirion
addikt
válasz glutamin #38720 üzenetére
Az alapból idióta, aki siófokon bulira költ pénzt. Ott a petőfi sétány, hegyekben állnak egymás mellett az ingyenes szórakozóhelyek, ki-be lehet az egész sétányon mindenfelé járkálni. Csak kevés a sötét, eldugott, nyugodt hely, szóval kell egy kis exhibíciós hajlam..
Ráadásul az ilyen palace meg flört nevü világhírű discok messze gyengébbek, mint a petőfi sétány. -
glutamin
őstag
válasz Lirion #38722 üzenetére
Látom neked is ismerős a helyszín Van azért a sétányon is pár hely, ahol néha bohóckodnak belépővel.
Palace-ba max akkor megyek, ha van valami olyan előadó. De tény hogy csajozni nem ott érdemes. Persze ott is lehet, hamár úgy adódik.
Sajnos a félrevonulós rész az tényleg problémás ott. Bár idén amennyi szúnyog volt, úgysem lehetett kibírni este a parton.
[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
válasz Lirion #38713 üzenetére
Mikor legalizaltak a pedofiliat Magyarorszagon? Amit irsz, jogilag azt jelentene, hogy a rendorsegnek kizarolag csak akkor kell pedofil ugyekben nyomoznia/eljarnia, ha valaki feljelentest tesz, minden egyeb esetben szabad a palya.
#38722: helyesen: exhibicionista[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Rica
senior tag
válasz AMD Power #38716 üzenetére
Slager Terasz ultra gagyi, ha konnyu kalandra vagysz Mori2 jo valasztas. A szuk folyosokon a surlodas eleve feltuzeli a vagyat. De ne cimbivel menjel, hanem egy jo csajszival (lehet rokon, barattol kolcsonkert, stb.), hogy meg legyen az alfa him effektus. Ez alatalanos szabaly bp-i dizsi vadaszathoz. Nagyon szepre ne menj ra, mert ha el is indul veled hazafele, visszafordul, ha nem luxus bringaval jottel (ezt is lehet kolcsonkerni). Azt mondjak a Jam is jo lett, most, hogy kitagitottak egy kicsit. Ott neha az elo zene is eleg jo felvezetesnek.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
AMD Power
titán
Tegnap este "találtam" egy tök aranyos és jól kinéző 33 leányzót itt a neten.. Hajnal 1-ig leveleztünk....
Persze milyen az én formám... elvált gyerekes anyuka.
-
glutamin
őstag
Pedig logikus. 30 felett a nők lehetőségei elkezdenek konvergálni a 0-hoz. Na ezért lesznek hirtelen olyan megértők, elnézők, alkalmazkodók stb.
Ezzel szemben a pasik csak ekkor kezdenek el igazán értékessé válni. Fizikálisan, egzisztenciálisan ilyenkorra érik meg egy férfi.
Ez van, el van csúsztatva elég rendesen a két nem legértékesebb időszaka.
-
glutamin
őstag
válasz orbano #38740 üzenetére
Nem mondom, hogy egy átlag 30 éves nő szerencsétlen, de maga a tendencia azért ilyen. Ahogy idősödnek, a lehetőségeik is csökkennek.
-
orbano
félisten
válasz glutamin #38741 üzenetére
az ilyen nők 20 évesen is pont ennyire megalkuvók voltak. legfeljebb nem tudták még annyira hogyan kell egy faszit megtartani.... a normálisabbja pedig pont ugyanúgy válogat 30 és 40 évesen is. Az ilyenek után pedig pont ugyanúgy kapkodnak a pasik.
A vér nem válik VAZZE!™
-
glutamin
őstag
válasz orbano #38742 üzenetére
Ebben nagyon sok igazság van. Mégis úgy gondolom, hogy ez a nők csak kisebb részére igaz. A többség inkább a megalkúvóbb fajta.
-
Rica
senior tag
válasz AMD Power #38738 üzenetére
Honnan ismeros nekem ez?
A 14+/- tema ott csuszott felre, hogy Lirion jogasz kollega nem figyelt mar megint oda, hogy mire valaszol. A lenyeg itt a ket BTK-ban hasznalt jogi terminuson van:
Uldozendo buncselekmeny: a rendorseg, illetve felettes es tars szerveik hivatalbol kotelesek mindent elkovetni a megelozestol kezdve a konkret vademelesi javaslatig.
Buntetendo buncselekmeny: ugyanezek a gitt egyletek csak akkor kotelesek eljarni, ha valaki bunteto feljelentest tesz egy konkret ugyben. Es bizony, ha apuci ezt megteszi, ha egy 18+ ficko a 14-18 kozotti, tehet fiatalkoru leanyat dugja, abbol bunteto eljaras lesz. Maga az itelkezesi joggyakorlat mas teszta. Azt mindenki tudja, hogy altalonos 8 fkorul ma mar lampassal kell keresni a meg szuzekethttps://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Exike
csendes tag
válasz glutamin #38737 üzenetére
A férfiak tényleg harminc fölött kezdenek változni, fejlődni és kibontakozni. De a nők esetében nem biztos hogy teljes mértékben az általad leírtak szerint kell ítélkezni, nem feltétlenül ez a logikus és az is lehet hogy a látszat néha csal...
"Mindig kell valami EXTRA..."
-
K3NZO
senior tag
Senki nem ítélkezett csupán tapasztalatainkat osztottuk meg, és én is csak csatlakozni tudok a glutamin kollega által elmondott gondolatokhoz. Azt se felejtsük el, hogy 30 körül kezd a nőkben dolgozni a gyerek téma és az aktuális partnert majd a gyerekkel akarják magukhoz láncolni ami sajnos nem működik de mire erre ráeszmélnek már késő. Erre több példát is láttam a környezetemben de azért nem általánosítok ezek csupán az én tapasztalataim.
"Per aspera ad astra"
Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest