Hirdetés

Aktív témák

  • nolika

    aktív tag

    csatlakoznék a társasághoz, ugyanis a feladás határán vagyok.

    Igazából csak egykét hozzállásommal összefüggő dolgokkal van bajom.
    Vegyünk egy esetet
    Van egy csajszi, meglátom(ez fontos :DD ). Valamilyen úton módon megismerem vagy felkeresem. Megismerkedek vele, egykét órás msn beszélgetés(tudom nem annyira fontos, meg olykor szánalmas). talizok vele, megismerem mégjobban. ÉS ITT, itt nem tudok tovább lépni. tegyük fel, hogy a csajszinak nincs kapcsolata, és valamennyire szimpatizál velem(tehát szeretne még velem talizni stb).
    Ekkor általában minden egyes kis jelre figyelek, pl egyes dolgokra hogy reagál. Ha valami negatívumot sejtek azonnal elkap az hogy kész vége, nincs tovább. Pedig hivatalos álláspont sincs...Nos nem tudom, ez már talán egy kicsit ovis kérdés felőlem, de kb ott vagyok, hogy ahány csajnál próbálkozok egyik se jön be(nem feltétlenül azért mert nem illünk össze!).
    Úgymond van a megismerés tökéletes-> 100%, de amikor már közerebb kerülnék hozzá 1% vagy még annyi se. Az a bajom, hogy néha nagyon nem vagyok kitartó...főleg ha negatívumot érzek/hallok/tapasztalok.

    Remélem érthető voltam, csak már a t..öm kivan hogy egyszerűen mindent elbaltázok, vagy ennyire nem való hozzám senki? :F

    Megjegyzem, sok csajhaverom van, a kapcsolatkeresés-tartással nincs bajom, csak hát ha netán komolyodna.... :(

Aktív témák