- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
valaki próbálta már média centerré alakítani a masinát? divx lejátszásra gondolok konkrétan.
Aurea mediocritas
-
Zsom!
tag
Ma vettem meg a wii fit plus-t balance board-dal, toltam 1 órát, és azt kell hogy mondjam ezt (is) baromi jól megcsinálta a nagy N.
Tudnátok JÓ bb-t támogató játékokat mondani?
-
Zsom!
tag
Köszi mindenkinek!
Ez egész jónak néz ki!
-
iwu
addikt
jah, rendeltem egy lowcost rgb kanócot, amiket emlegettünk. megjött az távolkeletről 5!!! nap alatt.
szubjektív vélemény: kevésbé tűnik élesnek a kép, de szebbek a színek.
üdw,iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
Gebriel
veterán
Én is ma kaptam meg jer1cho-tól a Wii Komponens HD PRO kábel-t.
Szerintem élesebb a kép, nincs annyira elmosódva, én egy HD Ready Samsungon tolom persze nem azért nem egy teljes HD , de látható a különbség. Majd megnézem a sógornőmék tvjén nekik még az első gen plazmájuk van azon szvsz még jobb.Más:...
Disaster Day Of Crisis- játékot nagyon ajánlom mindenkinek aki szereti az akció játékot.
Grafikailag is kielégítőnek találom a játékot, sőt meg is lepődtem, hogy a kis Wii tud ilyet.
Sőt ezzel a játékkal (OFF)és biztos vagyok, hogy találni fogok többet is(/OFF) kapcsolatban azt is kimerem jelenteni, hogy nagyon sok Xbox360 és PS3 játék grafikai szintje a közelébe sincs a Disasternek. És most nem felbontásról beszélek. -
iwu
addikt
Ezt este kipróbéom én is
Bár nekem ott egy mediapc a tv mellett, de megsasolom.
Ezzel meg azért vitatkoznék, mert minek tegyen az ember még egy elektromos fogyasztót, még több kábelt a rendszerbe, ha egy 10 perces telepítéssel "ingyé" is megvan...
üdw,iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
AXisBOLD
addikt
válasz TazLeacher #2137 üzenetére
azt hittem maradsz a japó vonalon és PS3-at veszel.
de miért box?(abban biztos vagyok, hogy nem a warez miatt.)
bocs mindenkitől az offért.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
TazLeacher
nagyúr
válasz AXisBOLD #2138 üzenetére
A történet így kerek:
Semmi bajom a Wii-vel. Nagyon szeretem, de megmondom őszintén, hogy mióta megvan (volt), single kb. 5 órát játszottam. Csapatostúl hatalmas buli, és rengeteget baromkodtunk vele, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, viszont a csapatos ökörködések az utóbbi időben NAGYON megritkultak.
A PC-mmel sok gondom nincsen, már elég régóta, kb. 14-15 hónapja nem költöttem rá 1 Ft-ot sem, és ez így is van jól.
Mindettől függetlenül már sokszor gondolkoztam, hogy be kellene szerezni egy BOX-ot. Egyrészről megveszem, és van, nem kell fejlesztgetni, másrészről van 1-2 konzolexkluzív cím, ami érdekelne, aminek a többsége Box-exkluzív. PS3-as axcluzív játékok nem érintenek, szinte semmise, egyedül a God of War, amit szívesen kipróbálnék. A PC+2 konzol "kicsit" luxus lett volna, ezért is nem vettem eddig Box-ot.
Jött a Kinect, és ez számomra megfelelő alternatíva. Megvan, amit akartam (mármint a Box a gép mellé), és mellette még az is, hogyha néhanapján csapatos ökörködésre fáj a fogunk, arra jó lesz a Kinect is, hogy 1-2 havonta összeüljünk, és végigbaromkodjuk egy éjszakát. Viszont, amikor csak single játszom, a Boxot tudom magában is használni, monjuk Gears of War 2-3-ra. Amikor megjelenik egy új játék, dönthetek: ha megy a PC-n, és olcsóbb, akkor nyomom PC-n, ha meg nem, akkor meg marad a box. Egy biztos: FPS-t és stratégiát soha a büdös életben nem fogok Boxon játszani, akkor inkább fejlesztem a gépet.Az meg ráadásul megint nem utolsó szempont, hogy amennyiért kiszálltam a komplett Wii pack-ból, elmehetnék és vehetnék egy Slim box-ot és egy Kinect-et. Most még...ugyanis szerintem a Kinect megjelenésével esni fog a Wii ára. Ezért úgy döntöttem, hogy eladom, és ősszel amikor jön a Kinect, veszek egy pack-ot. (Megj.: májusban volt 1 éves a Wii-m, és minden sz@rral együtt kevesebb, mint 20K-t buktam rajta).
Ezt most egy kicsit tetőzi, hogy 1,5 éve árulom a lakásom, és végre sikerült eladni, így most bejött a költözés, és lényegében minden eggyes forintra szükségem van. Tehát, ha minden jól megy, jövőre szerintem bele fog férni egy box, de, ha nem, akkor se vágom fel az ereimet, azért még a PC-n is van mit játszani. Ha meg a esetleg a Kinect egy nagy rakás sz@r lesz, akkor nem veszek, csak veszek egy sima Box-ot 'oszt jó van'.
Nincs bocs az OFF-ért, legalább pörög a topic.
-
AXisBOLD
addikt
válasz TazLeacher #2139 üzenetére
nem akarom promózni a PS3-at(DE! ), de csak az Uncharted 1-2-ért megéri megvenni.
viszont a Kinect talán tényleg nagyobb party kellék lesz mint a Move(amit már lelőtt a Nintendo, ha csak nem lesz ízesített a rajta lévő gömb, vagy ilyesmi. mondjuk biztos beruházok rá, már csak kíváncsiságból is).
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
TazLeacher
nagyúr
-
Gebriel
veterán
válasz TazLeacher #2139 üzenetére
Az én történetem meg:
Én az Elite Xbox-omat cserélet el, egy Wii-re pont azért mert, hogy jön a Slim meg jön a Kinect, és a régi boxoknak zuhanni fog az ára.
Féltem egy kicsit, hogy a Wii nem lesz annyira jó mert elégé HC gamer vagyok, de nagyon meglepődtem, hogy vannak olyan játékok amik kielégítik az igényeimet, úgy hogy a többi konzolhoz viszonyítót grafikai felbontás itt alul marad, de ezt felejteti a játékok hosszúsága és összetettsége. A másik két konzolon a játékok hosszúsága 90% 4-8 órás játék időt biztosít ami azért igen kevés nekem.
Továbbá az is biztos, hogy egyszer újra lesz boxom (már 2x volt)a kinect miatt, de megvárom, hogy ki fórja magát.
PS Move engem annyira nem vonz, inkább a 3D technológiája az ami miatt 1x érdemes lesz újra beruháznom rá.Csak, hogy én is írjak hozzá valamit.
Az egy-két exkluzív cím miatt veszel csak xbox-ot
Jó tudom, mert most single játékokat tolod, de szerintem nincs annyi jó minőségi játék Xboxon, főleg, ha az FPS játékokat nem is fogod rajta tolni..iwu
Ha USB-re pakolod a filmet nem tudom mi kopik a Wii-be?
Másrészt meg kell a francnak szvsz még egy gép a szobába ha ezt a Wii is tudja.[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Erre varrjatok gombot
Nem is gondoltam hogy az AC ilyenekkel foglalkozik...
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest