Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz koncsik #1110 üzenetére

    Super Mario All Stars!!! Ez az :DD - szerintem a SMB3 sokkal jobb ebben a felújított verzióban, mint az eredetiben, remélem nem Japán only lesz, hanem kijön nálunk is előbb-utóbb. Illetve az eredeti, első NES-es Contrát igazán kiadhatnák, ha már a folytatását kiadták - erre a részre sikerült annyira ráfixálódnom gyerekkoromban, hogy a mai napig a kedvenc játékom a kategóriájából.

    ldave: ez a Vita meddig lesz majd meg? :) Én PS4 felé kacsintgatok most, jó lenne a Fallout 4-el és a Last of Us remastereddel játszani, de még mindig nem győztem meg magam, hogy ennyi pénzt kiadjak most konzolra, főleg, hogy a New 3DS is még mindig bolygatja a fantáziámat.

    576 akciók: mostanában péntekenként van néha 1-2 egész jó akció, pár 3DS játékot sikerült így venni, és vitához autós töltőt (igaz itt kicsit morcos vagyok rájuk, mert elkeverték a rendelést, és igazából olyat rendeltem, amiben egy sima 220-as töltőfej is van, az úgy jobb üzlet lett volna 990 Ft-ért, de így legalább van egy tartalék USB kábelem, ha az előző megpusztulna) - illetve a Tearaway-t is beszereztem használtan (igaz még nem játszottam vele)

Új hozzászólás Aktív témák