Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllafren

    senior tag

    válasz f3rdzs0 #27629 üzenetére

    En vettem egy honapja Ring Fitet.

    Roviden: Az adventure mod humoros, eleg jol megy a sztori, neha vissza kell menni a regebbi vilagokba, mert kellenek a kesobb megszerzett kepessegek. Ez nem zavaro, es nem is igazan kell, csak ha ki akarod maxolni az osszes vilagot.

    A gyuru maga extrem strapabiro, eloszor attol feltem, hogy barmikor eltorik, de eddig semmi hir nem volt, hogy problema lenne vele. Ha jol tudom carbon fiber, az meg a tartossagarol hires.

    A gyakorlatok valtozatosak, de csak akkor cserelodnek, ha te akarod. Ha akarod napokig ugyanazokat a gyakorlatokat csinalhatod, de barmikor lehet cserelni. Van lehetoseg celzott izomcsoportokhoz tartozo gyakorlatokra beallitani, ekkor lecsereli az osszest.

    Par szintenkent kapunk uj gyakorlatot, amit be lehet rakni a listaba, lecserelve egy masikat.

    Alternativakent vagy sima gyakorlatokat lehet csinalni, vagy a tucatnyi minigame-el lehet ellenni. Ezek idealisak "ki a jobb" osszemeresre, mert pontszammal mutatja a jatekosok eredmenyet.

    Par hiba: a helyben futast konnyu kicselezni, mivel nem figyeli a gyurut igy ha csak emelgeted a labad, azt is futasnak veszi.
    A masik, hogy ha egy ellenfel eletereje kinullazodik, akkor nem tudod "befejezni" a gyakorlatot, es ha marad is ellenfel, a fennmarado resz nem hasznalhato fel ellenuk.

    Egyebkent osszessegebe eleg jo jatek, 7.5/10

Új hozzászólás Aktív témák