Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • f3rdzs0

    senior tag

    válasz spae #26919 üzenetére

    az én tapasztalatom úgy, hogy van sima Switch is a házban:
    - alapvetően ha valaha is a TV-re akarod kötni, akkor a sima Switch is megérheti, főleg ha csak a házban játszanál. a sima Switch sokkal kényelmetlenebb handheld módban, és a nagyobb kijelző se igazán szebb (bár mindkettő elég csúnya). a Lite egyetlen előnye a kisebb és kényelmesebb méret. ebben benne van a kényelmesebb design, a kisebb súly, a könnyebb hordozhatóság, és hogy a joyconok nem billegnek annyira, mert nem leszedhetőek.

    - valószínűleg fog bővülni, de ezek többsége játszható tabletop módban, szóval nem igazán maradsz le róluk. de ha érdekelnek, akkor is inkább a sima Switch a javasolt. itt érdemes figyelembe venni, hogy ezeknek a többsége party játék, szóval ha csak egymagadban játszol, akkor igazán mindegy (engem pl eddig az összes hidegen hagy, de nálam van ugye backup Switch a házban ha nagyon nagyon akarnék játszani valamelyikkel - nem akarnék :D)

    - a fentieken kívül max a drift gariztatás lehet hátrány

    - nekem 2 év garit mondtak, specifikusan emiatt (bár szerintem alapból annyi járt volna) a konzolokszervizénél (nem feltétlen őket javaslom mondjuk, az elmúlt időszakban nem igazán a legjobb bolt)

    - nem mondanám hogy megéri. kapsz néhány játékra cloud save-t, néhány régi játékot, és lehetőséget játék kupon vásárlására (asszem 100 eurót fizetsz két kuponért, amit beválthatsz két 60 dolláros játékra, szóval csak akkor éri meg ha van két drága játék ami érdekel)
    jah és ingyen játszhatsz Tetris 99-el is. szóval az utóbbi miatt 100%-ban megéri :D

    ----
    (#26925) hyggelig
    pont ezt akartam írni, hogy az nem reprezentatív igazán és ilyesmire utalhattál :D . ettől függetlenül a drift komoly probléma, viszont a Lite esetén még ténylegesen egy hangos kisebbség egyelőre. én még mindig reménykedem, hogy a drift problémát megoldották, csak nem verik túl nagy dobra (elméletileg volt egy nagyon minimális anyaghasználati változás a Lite esetén).
    a legtöbb Lite drift hír az kb az első hét után jött, amikor kb minden youtuber csak a kattintásokra vadászott (azért egy hét után inkább beszélünk gyártási problémáról mint tényleges driftről, főleg hogy csak egy-két példára támaszkodva hoztak le több száz videót)

    viszont a két hét azért annyiból jogos, hogy a cloud save nem ingyenes és nem minden ment a felhőbe (pl Pokemon és az Animal Crossing-ra is ezt jósolják, kb a két legfontosabb játék aminek kéne a felhő mentéseket használni).

    [ Szerkesztve ]

    f3rdzs0

Új hozzászólás Aktív témák