Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz KOHO #18165 üzenetére

    3-4 switch játék újonnani árából veszel egy használt XO-t vagy PS4-t és azokra már szinte utána dobálják a használt lemezes játékokat, nagyon baráti áron, illetve online meg masszív leárazások vannak és rendszeresen. Esetleg előfizetsz GP-ra és onnantól az idő lesz a szűk keresztmetszet. Van némi esély arra is, hogy a streamelős GP megérkezik egyszer a Switchre is, akkor annak lehet esetleg egy esélyt adni.
    Az említett GTA V-t behúztam 4e pénzért XO-ra akcióban, Switchre meg képes lennél megvenni 16-20e-ért? Az árkülönbözet nagyjából már a harmada egy használt konzolnak. Ráadásul ez a mostani generáció elég masszívra sikerült, nagyon kicsi a kockázat egy használt konzol vásárlással. A port minősége a Switchre meg eleve nagyon kérdéses lenne.
    Ha nem élet-halál kérdés nálad az utazás közbeni játék és igényled a komolyabb játékokat, akkor egy használt konzol a barátod. A Nintento meg egy egyedi ökoszisztémát teremtetett, érdekes saját játékokkal, de ezen túl minimálisan használhatóak a konzoljaik más célokra. Nem feltétlen az ő hibájuk, aki ismeri őket, az erre számított és ezt kapta. Tengernyi gagyi indie cím, néhány ügyesebb közülük, pár régebbi aaa játék portolása, de akárhogy is a játékok drágák a többi platformhoz képest, a gép erőssége miatt meg az újabb címek felejtősek is szerintem.
    A streames GP megoldás viszont ígéretes, ki fogom próbálni, ha tényleg lesz. Na az lehet, hogy megoldás lesz neked is a komolyabb játékok irányába.

Új hozzászólás Aktív témák