- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Dr.F.E.R.I. #14150 üzenetére
Prime 4-et szerintem valamilyen upgradelt Switch-re hozzák majd ki, hogy jól eladják azt is
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
vg
addikt
Lehet valahol kapni új, bontatlan new nintendo 3ds xl gépet, vagy már teljesen leálltak a forgalmazással?
-
Kai_Rong
senior tag
Lehet, hogy lapul valahol elfekvő régi készlet, de azért nagy összegben ne fogadj rá. Európában 2017 év végén discontinued státuszba került az N3DS XL, kb. fél évre az N3DS-t követően.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #14163 üzenetére
Aha, lehet keresek neki új gazdát. De még gondolkozom rajta.
A Slime draws near! Command?
-
Fr3eWar
őstag
Kicsit későn kapcsolok én is, de keresgetek új bontatlan new 3ds xl-t. Durva hogy már csak 110-120K körül lehet venni. Nekem még sima GameBoy-om volt áltsuli végén, most viszont fiamnak szeretnék egy 3ds-t, igaz még csak 5 éves de majd hozzánő (ha már én kimaradtam belőle neki meglegyen az élmény) amit persze megnyomkodnék némi Mario-val
A kérdésem, hogy van lényegi különbség korlátozás valami az US a Japán meg az EU verzió között? Ha jól láttam nem jellemző hogy adnak hozzá töltőt, így azt úgyis itthon kellene venni.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Fr3eWar #14167 üzenetére
A lenyegi kulonbseg a regios lock. EU-s 3DS csak EU regios 3DS jatekokat visz, az amcsi az USA regiot, a japan a japant. Fizikai 3DS kazik beszerzesekor ez komoly issue. Visszafele kompatibilis minden regioval, azaz a sima DS jatek mindegy, hogy milyen regiobol jott, azt megeszi a gep.
-
-
bwoay
nagyúr
válasz Fr3eWar #14167 üzenetére
5 éves gyerek szemének nem javasolt a 3D, anélkül viszont tökéletes megoldás a 2DS XL, amiből simán találni bontatlant 40 körül, és gyerek kézzel jobb is a fogása, mivel kisebb/könnyebb masina.
persze ha egy picit azért apáé is lenne, akkor hajrá![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
shenmuedc
tag
Nekem xl van de fiamnak sima ék alakú 2ds. Százszor kenyelmesebb az övé.
-
Fr3eWar
őstag
Picit apáé is lenne a dolog ahogy írod.
Köszi a válaszokat, kicsit tisztul a kép, de iszonyat mennyiségű változat van ezekből az eszközökből.
A 3DS-es játékok mennek 2DS-en, ha jól tudom a 2013-2016 közötti pokemon játékok 3DS verziók, azok akkor is futnak 2DS-en (2D formátumban?).
Elvileg van New 3DS is az XL mellett, bár ebay-en sem sok EU régióst találtam, annak a mérete kicsit kisebb, de a felbontása akkora mint az XL-verzióké, így talán könnyebb fogni is + nagyobb PPI miatt élesebb a kép. Valamiért ezt nem vitték annyira, vagy kevesebben adják el.
Ezen kívül a 3D dologgal kapcsolatban, ha teljesen kikapcsolod akkor van olyan szép a képe mint egy 2DS-nek? Vagy kikapcsolva is csúnyább lesz mint a natív 400x240M
A kőtábla 2DS-t biztos nem vennék, akkor már inkább bukom a 3DS játékokat és marad a Switch. -
Baltincs
tag
Sziasztok, régóta szemezek egy 3ds-sel, és most valamiért hogy már nem gyártják, el is jött az idő(hülye időzítés, tudom ) hogy beszerezzek egyet. Mire érdemes figyelni? Illetve a new mennyi és milyen játékkal tud tobbet? Próbáltam utána keresni, de leginkább a xenobladet írták meg pár számomra ismeretlen játékot, a switch mellé csak elkéne egy ilyen kis csoda is. Illetve régióval lehet e baj, mert ha itt nem találok, akkor jön az ebayes buli
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #14178 üzenetére
+1, ha mar most veszel, akkor N3DSt vegyel (vagy kezmerettol fuggoen XLt). Par jatek exkluziv ra (Fire Emblem Warriors, Xenoblade Remaster,, Binding of Isaac Rebirth, Minecraft meg 11 tovabbi niche indie jatek), viszont anyaghasznalatra meg akksiidore is minosegibb darabok szvsz. En szerettem a 3DS XLemet, de azert miutan N3DSre valtottam nem sirtam vissza a regi bumfordit
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #14180 üzenetére
Amúgy én azt hittem ez már megtörtént egy ideje, már elég régóta alig látni a boltokban új 3DS-t, 2DS-t.
-
bwoay
nagyúr
olyankor még csak azt látod, hogy a magyar nagykerek már menekülnek ki belőle
nyilván látják, hogy marginális igény van rá, és nem rendelik.
én emlékszem, amikor még sokféle kivitelben lehetett venni (N3DSXL), és én barom sokalltam a 45 rugót érte. viszonylag gyorsan eljött az, hogy visszasírtam ezeket az időket[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #14185 üzenetére
Majd ha esetleg a miénk tönkremegy (ne legyen ilyen), akkor megyünk majd hozzád anyagért. Feri, a 3DS dealer. 10 perc játék, 5000.
-
Ciccuka
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #14185 üzenetére
Mi mostanság nagyon ritkán vesszük elő (gyenge felbontása néha zavaró tud lenni). Switch Lite-nak jobban örülnénk.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Ciccuka #14188 üzenetére
Jó a switch meg minden, de a Wii U játékokhoz van Wii U-m, a PC-s játékokhoz PC-m, hordozható konzolnak meg 3DS-em. Ez a cucc annak lehet jó, aki most csobban bele az egész nintendo-bizniszbe és a legtöbbet akarja kapni a legkevesebb ráfordítással.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
psjani
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki 3ds szerelőt ajánlani, mert van egy itthon de használni nem tudom.
Sajnos csőbe huztak vele, ugyanis nem tölti az akkumulátort hiába vettem bele aksit .
Az akkumulátor töltő füleken nem jelenik meg az 5V csak kb 3V.
Ha valaki tud segítsen legyen kedves. -
Ciccuka
veterán
válasz psjani #14193 üzenetére
Ha a töltő jó, akkor valószínűleg a csatlakozót kell cserélni.
-
psjani
csendes tag
Továbbra is keresem a hozzáértő szakembert a 3ds hez.
Vagy ha szervízt tudtok ami megbízható azt is szívesen fogadom. -
Kai_Rong
senior tag
Múltkor jó áron hozzájutottam Fb marketplace-en egy Dragon Quest 8-hoz. Vagy 12 éve az eredeti PS2-es változathoz volt szerencsém, az emlékek már fakók, de a 3DS-es verzió látvány tekintetében mégis óriási pozitív csalódás, nagyon jól fut a kis masinán. Egyelőre még csak egy másfél óra ment bele, de félek attól, hogy most a szomorú őszi estéken végig fogom pörgetni
Most már tényleg csak a Persona Q és Q2 kell fizikaiban, és akkor elégedett leszek a DS/3DS gyűjteményemmel, amit az elmúlt egy évben összekapartamPSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
psjani
csendes tag
A Dragon Quest 8 at én is nyomtam ps2-n nagyon nagy játék.
Ezért lenne jó ezt a 3ds-t valahogy megjavítani mert az ilyenek meg a Zelda játékok érdekelnének rajta. -
MPM
tag
Helló!
Szeretnék egy New N3DS XL verziót beszerezni, használtan. Esetleg tudnátok boltokat/platformokat ajánlani? Egyelőre csak az ebay jön szóba, mert Mo-n nem találok konkrétan ilyen típust, csak más verziókat.
Az ebayen Európában elég jó aukciók vannak magánemberektől, míg Japánban kereskedők árulnak elég jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest