Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz F-ECT$ #4499 üzenetére

    nem egészen:
    A játékos szíve joga eldönteni, hogy mennyi garantált pénzt akart és nagyon kevesen mondanak le erről.
    Lásd Matt Forte a Bears-nél.
    Vagy épp P. Manning. Ők is simán átalakíthatták volna hasonlóképp a szerződést, de nem tudtak megállapodni, mert Manning többet akart garantáltba - hiszen a sérülése, illetve a potenciális A. Luck megjelenés miatt nem érezte biztosítottnak, hogy a bónuszait aktiválni tudja majd. :K
    LT-nek is pontosan ezért nincs most szerződése, mert a Jets tavaly ilyenkor csak minimum salary-t ajánlott neki jelentős bónuszokkal, ezt viszont most se fogadná el, hiába nincs még gyűrűje.

    elvileg igazad is lehetne, de ha mindenkinek bónuszokba teszik a plussz pénzeket, akkor nem fogja mindenki megkapni, mert annyit nem tud a pályán lenni (pl a snap%, a meccskezdés%, yardok, TD-k). viszont ha magas a garantált, akkor az edzőnek is érdeke sokat játszatni, ergó akkor tudja a bónuszokat is megkapni.

    Ráadásul nincs olyan, hogy az első kezdésnél 15 M, ennek fokozatosnak kell lenne, erre is vannak szabályok. Év végén Brady összességében ugyanúgy fog állni, mintha nem történt volna semmi HA hozza azt a teljesítményt amit gondolunk, hogy hozni fog. Különben milliókat bukik. Kevesen válallják ezt be, főleg a "vízhordók" közül.

    Szerk.:
    A másik ok, ami miatt nem kéne megtiltani, az pl Chad esete: az ő garantált fizuját is jelentősen visszavágták egy szerződésátalakítással, mert olyan gyenge volt az előző szezonja, hogy ha ebbe nem megy bele, akkor elcserélik vagy elküldik. Ő maradni akart és belement.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák