Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz hombre[EU] #11154 üzenetére

    Hat, latod, errol beszelek, hogy szar a sony kommunikacioja.
    Mert ez marad meg.

    En meg arra emlekszem, hogy Angliaban egy honappal az elott, hogy a kormany elrendelte, hogy maradj otthon, a PS-nel egy nap alatt allt at a ceg work from home-ra, es kozoltek, hogy a hivatalos allaspont az, hogy gebasz van, a ceg azt tanacsolja, hogy maradj otthon (de ha be akarsz menni, bemehetsz).
    - Par nappal kesobb jott az e-mail, hogy tudjak, hogy nem feltetlen konnyu megoldani az otthonrol dolgozast, ugyhogy mindenki soron kivul kap £500-at, hogy ezt megkonnyitsuk neki. Ezt barmire lehet kolteni, nem lesz ellenorizve, de az ajanlat az, hogy kenyelmesebb otthoni munkakorulmenyekre koltsek a nepek, mert ez valszeg sokaig fog tartani.
    - Ilyen e-mail a covid alatt meg jott par.
    - Par hettel kesobb jott mail, hogy ne aggodjunk, mindenkinek meg lesz tartva a munkaja, fizetese, beleertve a kulsos takaritokat is, de bejarniuk ertelemszeruen nem kell nekik sem.
    - Jott olyan mail is, hogy ertik es tudjak, hogy nehezebb igy dolgozni, az emberek felnek/feltik a rokonokat, aggodnak, stb, szoval no para, amig covid van, nem lesz olyan szigoru az elvaras, a deadline-ok ki lesznek tolva (az mas kerdes, hogy erre vegul nem volt szukseg, nagyon jol teljesitett a cegnek az a resze, ahol akkor en voltam).
    - Covid utan, amikor meg minden ceg megigerte a wfh-t, aztan berangatta az embereket az elso adando alkalommal? A PS nem. Van, amikor be kell menni kotelezoen, de nagyon ritka. Marmint tenyleg, nagyon ritka. Evente van ilyenbol vagy 4. Es minden ilyen felul van vizsgalva, hogy tenyleg csak akkor legyen ilyen nap, ha tenyleg fontos.

    Es ugy altalanos jelleggel teljesen emberseges meg jofej volt az egesz ceg. Aztan covid meg rekordprofit utan az osszes nagy kirugott egy valag embert, a sony-nal ugyanakkor csak arrol jott ertesites, hogy bocsanatot kernek, a karacsonyi ajandek par honapot el fog csuszni gyartasi problemak miatt...

    Tudom, hogy tud gusztustalan es anticonsumer lenni a sony is (hajajj de tud), de a dolgozoival nagyon embersegesen banik. A bezart studioknal is az van, hogy azok, akiknek a felelossege volt az elbaszas, ami miatt be lettek zarva, azok ki lettek rakva, de mindenki masnak ajanlottak minimum azonos szintu munkat cegen belul.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák