Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz CactuS #2026 üzenetére

    Pontosan milyen veszteségről beszélünk egy b2p játéknál? Persze a csicsás rucikból jöhet még lé, de a belépési egyszeri pénz az ami biztos. Az meg megvolt.

    A maguk tempójában javítgatják a játékot.
    Igazából felesleges rajta görcsölni. Nincs (többnyire) ebben a játékban olyan piszkos pszichológiai trükk mint más játékoknál ahol a függőségre gyúrnak. Nincs az, hogy be KELL lépned és megcsinálni a kötelezőket, meg rulettezni a jobb cuccért ahol kudarcnál bukod ami van. Ha túltoltad simán tarthatsz egy kis szünetet és később visszatérhetsz. Viszonylag korlátos a fejlődés és gearelődés, nincs hosszú távon "kötelező" napi meló amin át kell esni. Elitezni ugyan mehetsz, de 590 fölé nem megy vele a GS. A gipsykkel meg még gyorsabb a haladás. Aki kiég az kihagy egy-két napot/hetet/hónapot és komoly hátrány nélkül visszatérhet. A játék alapjai lassacskán meglesznek elég jól. A csicsát meg pakolhatják bele menet közben.

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák