Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16695808

    törölt tag

    válasz Gsx-rr #5009 üzenetére

    Ez nem off csak hogy örüljenek eggyesek 😀
    Alabbi részlet a felhasználási feltételekből.
    Igy az ügyeskedő nagyik is kizárva, ha egy háztartásban él az unokával. Életszerű feltétel. 😀 De csak nekem életszerűtlen hogy a legnagyobb csomagban meg egyszerre 4 hely és eszközön nézhetek 4 különböző filmet? Nem tudom hogy lennék rá képes 😀
    Ingyenes próbaidőszak 

    2.1. A Netflix előfizetés ingyenes próbaidőszakkal kezdődhet. A előfizetés ingyenes próbaidőszakának időtartama a szolgáltatásra történő feliratkozás során kerül meghatározásra, és az a célja, hogy lehetővé tegye az új és egyes korábbi előfizetők számára a szolgáltatás kipróbálását. 

    2.2. Az ingyenes próbaidőszakra vonatkozó jogosultságot a Netflix saját belátása szerint határozza meg, és korlátozhatjuk a jogosultságot vagy az időtartamot annak érdekében, hogy megakadályozzuk az ingyenes próbaidőszakkal kapcsolatos visszaélést. Fenntartjuk a jogot az ingyenes próbaidőszak visszavonására, és felfüggesztjük a fiókot fel abban az esetben, ha úgy ítéljük meg, hogy a felhasználó nem jogosult rá. A meglévő vagy a közelmúltban Netflix előfizetéssel rendelkezőkkel egy háztartásban élő személyek nem jogosultak az ingyenes próbaidőszak igénybevételére. A jogosultság megállapításához felhasználhatunk olyan adatokat, mint például meglévő, illetve a közelmúltbeli Netflix előfizetéshez használt eszközazonosító, a fizetési mód vagy a fiók e-mail címe. Egyéb ajánlatokkal történő összekapcsolás esetén korlátozások alkalmazhatók.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák