-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
Topikgazda
válasz Sanyi.mTs #5801 üzenetére
Ez is hasznos infó, de az is érdekelne, hogy mit tekint megtekintésnek: 10-20 mp/50%/75% stb.? Ha jól emlékszem, amit nemrég a részvényeseknek publikáltak a megtekintések számáról, ott megtekintésnek vették, ha 2 percnél tovább nézte a júzer az adott tartalmat. Na, így azért érdekes...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Sanyi.mTs
addikt
Mi történik akkor, ha a legnagyobb csomagra fizetek elő és már 4-en néznek valamit és bejönne egy ötödik képernyő is? Az ötödik kap hibaüzenetet vagy kidob valakit, aki műsort néz? Ötödik próbálkozóról kapnak a többiek értesítést?
Azért érdekelne, mert ugye 5 profil van (4 normál + 1 kid) és ha már zsibbadok a meséktől, lehet tableten néznék valamit. -
Sanyi.mTs
addikt
A "Nézd tovább" részben max mennyi film/sorozat jelenik meg? Ha nem jön be a film/sorozat, akkor hogyan lehet ebből a listából eltüntetni?
-
powerup2
addikt
Nálam nincs top lista androidon hiába nézem
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
azbest
félisten
válasz kmarci25 #5812 üzenetére
Simán függhet nyelvtől, de akár felhasználónként is eltérhet a lista szerkezete. lehet előbb csak a felhasználók egy részénél kapcsolnak be egy új funkciót.
Vagy például német nyelvi profillal van amerikai sorozat lista is. Magyarral és angollal még nekem is csak legnépszerűbbek vannak, nem top 10.
Szóval nem feltétlen függ az app verziószámától, mert online tölti be a felület szerkezetét is. -
kmarci25
Topikgazda
válasz BornToBePuli #5817 üzenetére
Addig oké, engem az érdekelt, hogy milyen üzenetet kap a felhasználó. De kiderült, hogy teljesen egyértelműt.
-
Pazolini
senior tag
Sziasztok!
Nekem ma állította át a fiókom emailcímét a hekkerem.
Az enyém nem volt elég jó?Legalább együtt használtuk volna?Még jó, hogy a levélfiókomba érkezett erről egy automatikus levélüzenet, mert kb. 10 napja be sem léptem.
Telefonon a cég elérhetetlen, emailt írtam.
Für alle Fälle letiltattam a bankkártyámat.
-
Tuomas
addikt
Better call saul 5. évad 1. része nézhető. Ezt most hetente fogják új résszel gyarapítani?
We were here
-
kmarci25
Topikgazda
Összefoglalóból: "Az ingyenes próbaidőszak meghosszabbításával kapcsolatos és az előfizetés megosztáshoz, közös előfizetéshez társakat kereső posztokat a jövőben (2020. január 6-tól) törlöm."
-
norbertoth
senior tag
Nemis szinkronosBocsi megvan, az első évad nem szinkronos de nembaj
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
kmarci25
Topikgazda
válasz norbertoth #5834 üzenetére
Aztán mi nem az?
nxferenc, Tuomas: erről a Black Mirror Bandresnatc jut eszembe. Nemrég néztük meg egy új tv-n, ahol működött a feleletválasztós dolog. Nem mondom, hogy beleszerettem, de jó móka volt. Ott van ilyen lehetőség, hogy a 80-as években játszódó történet főhősének meséljünk a Netflixről.
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Bocsi a F1-re értettem, bár az eredeti nyelven kötelező, én meg az első évadot indítottam el 😀 de a második szinkronos
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
kmarci25
Topikgazda
-
KubanitoS
veterán
Érdekes, hogy van aki még nem hallott a Bandersnatchról. Azon kívül, hogy interaktív, marha jó sztorija is van. Annyi pici spoilert ellőnék, hogy a főszereplővel is lehet kommunikálni benne.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest