Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    Az első két meccsen ti nem figyeltétek meg, hogy a Cavs sokszor még azt sem várta meg a támadásainál, hogy felálljanak rendesen és legyen valaki, aki leszedi a lepattanót?

    Egy őrült rohanásba ment bele a cavs, de nekik ez nem fekszik. Csak akkor van (lett volna) esélyük, ha beleállnak a keményebb játékba, végigjátsszák a támadóidőt és próbálnak minél több védekező faultot kiharcolni a Warriors kulcsjátékosai ellen és szedik a támadó lepattanókat.

    Ehelyett az volt, hogy támadás elején elengednek egy kinti dobást, kimarad, támadó lepattanóért még fel sem ért senki és utána lerohanja őket a GSW és kapnak egy nagyon könnyű kosarat.
    És ezekből jött 4-5 ilyen és a GSW máris elhúzott állandóan 10 ponttal. Ezután a Cavs újra elkezdett grindelni és nagy nehezen felküzdötte magát, majd újra kaptak 4-5 könnyű kosarat.

    Röhögve körbeveri őket a GSW és még csak ki sem adnak magukból mindent.

    Elég elcseszett lett a fizetési sapka rendszere, ha a 3 legjobban fizetett kosarasból 2 ugyanabban a csapatban játszhat.... Egyáltalán nem örülök a GSW idei rekordjainak, mert ez így már nem fair.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák