Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz makkmarce #11410 üzenetére

    több , mint 1 éven át jártam a dolog utána 17 működő rendszert néztem meg és teszteltem. Voltak köztük nagyon hangos és vallathatatlanok is( pedig volt köztük olyan ami minőségi egységgel, Panasoniccal volt felszerelve, de olyan módon, hogy el sem hittem mikor megláttam, hogy valaki terasz lépcső alá képes volt betenni szerencsétlent, az meg ott szenvedett és kínlódott levegő nélkül.... és voltak tökéletesen kivitelezett rendszerek is pedig magyar gyártó magyar terméke volt, Székesfehérvári cég tervezi és gyártja.( FUBA) AZ alapból ventilátor zajból ugyan hangos volt ,de ott ahol volt tökéletesen megfelelt és én is be tudtam volna tenni oda, ahol most lakom. Mindenre van megoldás, nekem 5 darab klíma jár egész nap és éjjel kertvárosi övezetben, 4 méterre a szomszéd falától. [link]
    Észre sem veszik. Ez nem aza dolog amin spórolni kell, a minőséget meg kell fizetni és meghálálja magát.
    Minőségi hőszivattyú vagy klíma megfelelő valódi szakemberrel telepítve nagyon fontos. Természetesen nem mindenhová kivitelezhető ,de nálam sem jöhetett volna szóba olyan eszköz ami csörög zörög.
    A fúrt vagy vízszintesen kollektorozott hőszivattyút csak annak ajánlom aki tudja mit vállal és kitől vállal és mivel jár a karbantartása ,ha probléma van.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák