Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Na srácok, megint FES250 - leállás. Kicseréltük a szívatót... gyertyát, állítottunk alapjárati keveréket, kínunkban már lelúgoztuk a szívatót egy régivel....

    Terhelésen nincs gond a mocival, ment mint a golyó, könnyebb görgőkkel is 120-at kényelmesen kipörög és még van benne. :Y
    Hidegen semmi gondunk, olyankor szépen ketyeg, szívató nélkül kicsit lassabban ketyeg, de két gáz fröccs után magához tér és beáll.

    Ellenben melegen (Van gyertya kép most @Digit):
    Na és jönnek a gondok, ha meleg a motor, alapjáraton elkezd véletlenszerűen (egyre gyakrabban... 2 lámpánál az egyiknél tuti...) beszaggatni az idle, bedadog és szép lassan, leáll, már már hallani a végén az ütemeket.
    Ezt csak melegen, ha ilyenkor elkapod és ráhúzod a gázt észhez tér de csak átmenetileg, pl kövi lámpánál megint leakar dadogni.

    Írtam feljebb alapjárati keverék nem segít... szívató (kínai) de több mint fél centit tágul az tuti lezárja a fészket.
    Ha magától áll le akkor közel mission impossible újra életre kelteni hosszú percekig. Ellenben ha te leállítod utána indul egész szépen.

    Itt a gyertyakép közvetlen a ledadogás után: Fekete mint a c..ány gyerek segge. :DDD

    Hasonlítás képpen, ez a tavaszi, gyertya csere előtti kép, itt még nem voltak gondjaink:

    A két állapot közt mi semmit nem állítottunk, magától kezdte a hülyeségeket.

    + info: Mielőtt bekapcsolna a venti, elkezd "lassulni" a motor, lassabban csendesebben jár, mintha esne egy 1-200-at az alapjárata.

    Merre induljunk? Kezd minket nagyon felbni a kis moci. :D :F

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák