- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
Topikgazda
válasz -Mosquito- #16284 üzenetére
En nem gonoltam, hogy az olcsobb jobb. . Szimplan elsaccoltam a koltseget. Nem jobbat akartam venni. Csupan ugy kalkulaltam, hogy kb 2-300k es megallnak a koltsegek, igy egy olyan motor lenne ami tobbet er, mint a marka tarsai. Illetve tudom, hogy milyen a valos allapota. Ami kb sikerult is, kb 100k val szamoltam el, de inkabb a sok szerelesi ido ami fajo pont, (hisztizek ) ezt viszont en vallatam.
Nem panaszkodasnak irtam, hanem megerositesnek, bizony ocso husnak hig a leve .
De meg mindig jobban allok, mint ha veszek az adott evjaratban egyet 250 ert, mert bizony annal is atleptem volna a fel misit ezido alatt. Ez van. Meg par aprosag, es allpotba siman mellette lesz egy millas erteku motornak. Persze nem muszaki felszaraltseg, vagy szepsegben ertem.
Es itt bezarul a kor, Magyarok vagyunk, 350 et nem adnak erte, mert hat ilyet 250-ert hirdetnek, koltsegmentesen meg kifogastalanul. Aztan meg hipp hopp 200k locsolnak ra . De akkor is az jobb vetel egy magyarnak. .
Sott, akkora okosodas lett a TC es TB jovoltavol, hogy mar azt is el kell hazudni, ha kintrol jott a robesz, illetve Noi tulaja volt es nem dohanyztak mellette. Leirtam egyszee kerek perec mit csereltem ki a motoron a hirdetesbe. Soha tobbet nem teszek ilyet. Nem azt nezi a vevo, hogy dejo, az osszes kopo szervizes szar le van cserelve, hanem ennyi mindent kellett cserelni? Akkor ez egy szar motor. . Tulajdonkepen mindannyian errol beszelunk, legalabb mi topiklakok tudjuk ezt, legfeljebb mashogy fogalmazzuk meg, es a penztarcaink mashogy vannak kalibralva . Azert vettem lerugott fost, mert van lehetosegem magam megcsinalni. Ha ez nem lenne, akkor alapbol 700k vagy afeletti mocskot veszek.Digitxt:
"(Mondjuk utána nem tudom, miért a Hondát* szidja.) "
Csak azert szidom, mert nehigy elszalljon magatol, hogy o egy Honda .
Bar teny, amennyire egbe van magasztalva, pont annyira tud hulladek lenni, ha nem kapja meg a szervizkonyben leirtakat. Es ettol nem ment meg egy motort sem a neve, de ezt jol tudjuk, ittlakok megtanultakJah es semmi koze a gyari uj hondahoz a motoromnak. Lehetne ha az alkatresz arak nem lennenek elszallva.
Egy tuszelep 12K. Bakker egy karbi rendbe tetel tobbe van, mint egy injektor csere.
Erdekes modon egyes alkatreszek meg baratsagos arakon kaphatoak. Ki erti ezt?
Gorgo, csusztaszett meg 10K volt.
Lehet a szandekos amortizalas, ami az egesz arazasi rendszert mozgatja.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest