- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
Töltő biztos jó? Ha igen, elindul csak töltőről (akksi nélkül)? Ha nem, akkor a gép töltőcsatlakozója lesz a ludas, ami talán nem az alaplapra van forrasztva.
Konzolok Szervize korrekt üzlet.
-
Psychonaut
veterán
-
bwoay
nagyúr
a 93 napos regisztrációdhoz képest egészen jól rekonstruáltad a történéseket,
pontosan így lettem moderátor. és ha eleget sírsz az egyik modinak (mondjuk nekem), akkor belőled is moderátor lesz semmi perc alatt. ettől függetlenül: ha a regisztráció során elfogadsz (kvázi aláírsz valamit), ami téged bizonyos szabályok betartására kötelez, akkor ez alól nem mentesít, hogy balga módon nem olvastad el, mit vállalsz."felőlem elküldhecc pihenni mert nekem azzal se több,se kevesebb "
elhiszem, bár ennek fényében nem egészen értem, miért is regisztráltál.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
konfar.dani
aktív tag
"nem ajánlom,mert haverom órán ahogy fordolt hátra lelökte a psp-jét(3004) és leesett az akksifedó,kiesett az akksi leeset az umd ajtó(nem kinyílt) és a fifa 10 ami benne volt,pont az olvadt hóba csusszant úgyhogy ennyit a slimről "
Ehhez annyit fűzök hozzá, hogy nem kell lökdösni a PSP-t, és nem lesz baja.
Az tény, hogy a FAT masszívabb, de számomra hihetetlen ez a történet.
Nem csak a SLIM szidásának túlzása miatt, hanem hogy órán az olvasd hóba esett, meg hogy leesett az UMD olvasó fedője.
Egyébként meg ha leesett volna az asztalról, szerintem akkor se lett volna baja..[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
bwoay
nagyúr
nézd meg az adatlapod, ha már nem emlékszel a 3 napos eltiltásodra
adnoctum:
nnah, látszik, milyen régen játszottam. pedig nagyon vártam már akkor is, amikor még marhára nem vágtam, hogy mi is lesz a lényege. amikor pedig megjelent, akkor kiderült, hogy a felhozatal legjobbja. elő kell szednem újból, mostanság már csak szeméttel árasztják el a gépet, nincs egy értelmes cím...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Mazsika
őstag
bár ugye itt lehetne sokáig vitatkozni, hogy mennyit utazol mennyit hallgatsz zenét, ami indokolná a psp-t, mennyit vagy otthon, mennyire jönnek be a wii-s sportos játékai, mennyire szeretsz mozogni? esetleg mekkora tv-d van hozzá és mekkora tered ezt megvalósítani!? lehetne is sorolgatni az érveket, de ha a kis elfogult szívemre hallgatok akkor psp! bár nekem megint más a helyzet főleg hogy már itt van asztali konzolnak a ps3!
Dáccsika
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- EA Sports WRC '23
- Politika
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest