- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz horvathkrisz #5700 üzenetére
Én nem vettem észre, de megmondom őszintén, erről nem tudok nyilatkozni. De mivel a kártyának így is, úgy is át kell fésülnie az egész kártyát, így szvsz tökmindegy, hogy mennyire van tele.
-
Mr.Grincs
veterán
Kar hogy nem ismeri fol
Akkor marad a gombos megoldas./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
horvathkrisz
addikt
válasz Psychonaut #5701 üzenetére
Az új Sony MarkII-es kártyákkal nincs esetleg tapasztalatod? Csak azért kérdezem,mert abból lenne 8GB-os 6 rongyért.
A Sandisk Ultra 2-nek mennyi az írási/olvasási sebessége?
-
Mazsika
őstag
válasz horvathkrisz #5703 üzenetére
8 gigás 6 rongyért az tuti fake... ez 100 százalék egy 8 gigás 12környékén kezdődik sz.tem! szóval arról tegyél le!
Dáccsika
-
addikt
Hello,
Ilyen Sandisk UltraII 8Gb-osat honnan lehet a legolcsóbban beszerezni?
edigitalban 16-ért adják, mondjuk ott van rá 10 év garancia, de ha mondjuk 8 körüliért be lehetne szerezni az lehet jobb lenne.
Mennyivel lassabb amúgy egy 8Gb-os mint egy 4Gb-os?
Százalékban mérve, csak úgy körülbelül. -
Mazsika
őstag
azt hiszem én is az edigitalból rendeltem, de lehet a digitalmixtől nem tudom már pontosan! 8 körüliért sajnos biztos nem tudod beszerezni.. én is jártam utánna sokáig, és nekem 16 körül lett a vége.. szóval készülj fel, hogy az annyi lesz, vagy veszel egy gagyi fake kártyát! százalékban és körülbelül nem lehet kifejezni ezt a különbséget, lehet hogy egy-egy játék ugrik egyet a 8 gigáson ami a 4-esen pl nem ugrana! én inkább így mondanám! de egyébkéne a 8as se annyira veszélyes!
Dáccsika
-
horvathkrisz
addikt
Igaz az a pletyka miszerint a nemsokára megjelenő Gran Turismo csak PSP GO-n játszható?
-
Gyusz
őstag
válasz horvathkrisz #5711 üzenetére
Ez egy baromság, kíváncsi lennék ki írt ilyet. A PSP GO-val együtt jelenik meg a Gran Turismo, ennyi a kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz horvathkrisz #5713 üzenetére
Aláírásod:
"Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)"Nekem lefagyott a Word 2003.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Grincs
veterán
Az umd olvaso milyen hamar megy gajra? 1 ev alatt ameddig a gari el? Ha igen akkor gariba kicserelik ingyen?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
addikt
válasz Psychonaut #5716 üzenetére
Ok, 5.00-ás van fent, de gondoltam azért inkább megkérdezem.
Köszi a választ! -
Psychonaut
veterán
válasz RandomGosu #5723 üzenetére
Igen.
Például. -
jagada
addikt
válasz RandomGosu #5723 üzenetére
jah, itt ph-ról vettem én is, de láttam már v@terán is, sdhc-m meg úgyis van dögivel, az szinte mindenbe jó megfelelő adapterrel.
létezik olyan adapter is amibe 2 sdhc megy egyszerre, monjuk belelöx 2 db 16 gigásat aszt tsókolom[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
horvathkrisz
addikt
Meg tudnád mondani a kártya:
-pontos típusát, márkáját, méretét ill. osztályát (Class X) annak a kártyának amit Te használsz a psp-ben?
Psp-d fajtája, (pl.Slim 2004) ill. milyen fw van rajta?
Mennyi az írás/olvasási sebessége a kártyádnak? (MB/s)
Nem akadnak vele a PSP játékok?
Valamint: mit jelentenek ezek a Class X besorolások pontosan?
Mi az hogy pl Kingston 133X vagy 66X?
Dual slotos kártya hogy működik? lehet bele 2 különböző mérető microSD-t kapni? Ha igen, hogy kezeli ilyenkor? Működik akkor is ha csak az egyik slotba rakok kártyát?
-
jagada
addikt
válasz horvathkrisz #5730 üzenetére
pffffffffff ennyi kérdés!!!!
Meg tudnád mondani a kártya:
-pontos típusát, márkáját, méretét ill. osztályát (Class X) annak a kártyának amit Te használsz a psp-ben?Sandisk microSDHC Class2 8Gb
Psp-d fajtája, (pl.Slim 2004) ill. milyen fw van rajta?
Slim, legújabb cfw
Mennyi az írás/olvasási sebessége a kártyádnak? (MB/s)
passz
Nem akadnak vele a PSP játékok?
soha, játék közben amúgy se használja, csak pályák között ill, indulásnál és mentés/töltésnél
Valamint: mit jelentenek ezek a Class X besorolások pontosan?
Minél magasabb a szám annál gyorsabb, keress rá guglival melyik mit tud..
Mi az hogy pl Kingston 133X vagy 66X?
nemtom
Dual slotos kártya hogy működik? lehet bele 2 különböző mérető microSD-t kapni? Ha igen, hogy kezeli ilyenkor? Működik akkor is ha csak az egyik slotba rakok kártyát?
úgytom működik mindenféle variációban, de inkább kérdezd az eladókat, nekem 1 slotos van
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
addikt
GTA Vice City Stories-ban csinálom a mentős küldetéseket, de nem értem hogyan menti el, hogy melyik missziókat csináltam már meg.
Elkezdem a Level 6-tól(ezt se tudom, hogy mikor vagy hogy mentette el), megcsináltam mondjuk a level 9-ig, ott felborult az autó és ha megint elakartam kezdeni akkor ismét a 6-ostól akarta.
Kipróbáltam, hogy megcsináltam a 6-ost, elkezdtem a 7-est, majd a "fel" gombbal kiléptem a misszióból, majd újra be és megint a 6-ostól kezdené.
Viszont ha valamelyik bandatagtól kapok missziót és azt félbehagyom akkor onnan fogja folytatni a következő alkalommal.
Mikor/hogyan menti el a missziók állását? -
Psychonaut
veterán
-
addikt
válasz Psychonaut #5735 üzenetére
Aha, hát az cumi, mert mire 12-ig jutnék leamortizálom a mentőautókat.
Nem a főszál küldetést értem, hanem amikor valamely általam birtokolt épületben odamegyek egy bandataghoz és nyomok egy fel gombot akkor kapok missziókat, mondjuk azt ha megszakítom akkor ki is írja, hogy ugyanonnan folytathatom majd.Még az érdekelne, hogyha egy rivális banda támadja valamely épületemet, akkor annak a védelme függ-e attól, hogy mennyire becsülnek meg abban az üzletágban(tehát hány azzal kapcsolatos missziót csináltam meg és szereztem ezáltal elismerést)?
Vagy ezen támadások gyakoriságát lehet-e valamivel csökkenteni? -
Psychonaut
veterán
Értm. Nos azok a küldetések a Rockstar szerint kicsit valóban más megítélés alá esnek, ott mind után ment a játék. Mentős küldetésre megoldás: tessék vigyázni az autóra!
A támadások gyakorisága meg nem függ attól, hogy hány küldit csináltál meg abban az üzletágban, teljesen függetlenül támadnak a riválisok ettől. A számukat meg úgy lehet csökkenteni, ha minden bandát megsemmisítesz, elfoglalod az összes épületüket.
-
addikt
válasz Psychonaut #5737 üzenetére
A mentőautóra inkább azt tudom elképzelni megoldásnak, hogy mikor ellopom a kórház előtt parkolót, akkor nemsokára rak oda egy újat a játék, viszont ha azt is elviszem, akkor a másikat vissza helyezi az eredeti helyére, tehát max 2 mentőautó lehet.
Mikor az egyik már rossz állapotban van és leraktam a betegeket, kicsit arrébb hajtok vele, kiszállok, bedobok egy gránátot és odarohanok a másik kocsihoz s miután azt elvittem a játék automatikusan ad egy új mentőautót s ezt lehet ismételni.Az összes épületet elég sokáig tart majd elfoglalni, kár, hogy nem akkor esnek ki ha már nincs egyetlen épületük sem, a Cholos-t jó lenne kiírtani, azokkal van a legtöbb baj.
-
addikt
válasz Psychonaut #5739 üzenetére
Kilehet, csak 30 másodpercen belül vissza is kell szállni egy ugyanolyan járműbe.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Psychonaut #5719 üzenetére
Az durva Pedig azt hittem az hamar elhasznaladik. PS3 ba egy evig sem birja az olvaso.
A GTA milyen psp-n? Lehet elvezni vagy inkabb felejtos?
Liberty city stories vagt vice city stories a jobb?[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Psychonaut
veterán
válasz Mr.Grincs #5742 üzenetére
Mindkét GTA nagyon-nagyon jó, valamiért én a Liberty City Storiest jobban csipázom. Úgy kll elképzelni a két játék közötti különbségt, mint anno PC-n. A 3 "pure fun" volt, a Vice Cityt meg nyakon öntötték némi csillogással. Az, hogy kinek mlyik stílus jön be jobban, már az ő dolga.
Csak néhány példa:
LCS: gyakorlatilag semmilyen speciális jármű, csak hajó. Semmi "éjszakai élet", szinte sehol sincsenek neonok, fények.
VCS: jet-ski, hidroplán, kis helikopter, permetező repülő (vagy mi az). Éjjel kb. az egész város ki van világítva, főleg a tengerparti hotelek.
Ilyesmikre tessék gondolni. -
Mr.Grincs
veterán
válasz Psychonaut #5744 üzenetére
Es a sztori ugyanaz mint a PC-n? Marmint a VCC nel.
A LCC az enm tudom mirol szolhat./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Psychonaut
veterán
-
addikt
Jaja, volt olyan, hogy mentőautóval támadtam rá az egyik rivális banda épületére s ahogy nyírtam őket jött még egy mentőautó, mikor az egyik már fülstölt átszálltam a másikba.
Meg az tetszett még amikor az én egyik épületemet támadták, de közben meg már két csillagos körözés alatt álltam és a hülye rendőrök ahogy nagy slunggal jöttek értem egyúttal elgázolták a rivális banda tagjait. -
Bencexp
tag
kb hány óra játékidőt rejt egy ilyen VCS/LCS?
Jako vážně?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok! Van egy DKE-2 USB Adat kábelem a Nokia N95-höz, és az a kérdésem, hogy az jó a PSP-hez?
[ Szerkesztve ]
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest