Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telepíthető az iOS 18 publikus bétája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz Gyuri27 #62014 üzenetére
Mondjuk nekem semmit nem mond ez a márka, de láttam a kompatibilitási listában. A kérdés az, hogy érdemes-e szórakozni a visszavitellel és vásárlással, hogy CL18-as RAM kerüljön a gépbe vagy maradjon a 3200 MHz CL16-al, ha úgysem látom a különbséget játékok alatt. Másra nincs nagyon használva a gép. Valószínű a kényelmesebb megoldás lesz a döntő. Majd megizzasztom játékkal is a Fury-t, mert eddig csak a memtesten ment át több alkalommal.......
-
Peace
nagyúr
válasz Gyuri27 #62014 üzenetére
[link] Na megrendeltem, aztán meglátjuk. Ma reggel majdnem lefőtt a kávé. Kikaptam a Fury RAM-okat, hogy akkor viszem vissza Alzába. Visszapattintottam az eredetieket. Gép bekapcsol, fekete képernyű, semmi hangjelzés. RAM-ok kiszed, újra visszarak, megint fekete képernyű, monitor led csak villog. Erre fájdalmasan sok idő után megjelent a felirat, hogy RAM változás történt, nyomjon F1-et a BIOS-ba lépéshez. Nem gyengén lettem volna ideg, ha behal valamit itt a szerelgetés közepette....
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 - EDO RAMok - Retro - 4 GB - 512 KB - Corsair, Samsung, stb. - nagy mennyiség - több márka
- 2 GB / 800 MHz DDR2 RAM, Több db, 1 év Garancia + Számla!!!
- Patriot Viper Steel 2x8GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- CORSAIR XMS3 DDR3 2x4GB 1600Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest