Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz Butcher-HUN #18944 üzenetére
Kajak basszus, a szemüveg alatt ugyanolyan fejed van, mint nekem..... első blikkre mondom eeeeee, hogy kerülök a képre?? Aztán láttam, szemüveg felett is... na az már nekem más. De fura ez a hasonlóság.
Lassan amúgy én is készítek egy csoportképet már, a héten vettem 2 julietet is egyből.... jövö hónapban a Pit Boss.... aztán mutatom milyen a gyüjteményem...... azután kell még egy Plate és egy X-Metal XX.... egyébként ezt a 2-t ha valaki tud esetleg jóárasítva, akkor szivesen fogadok pm-et vagy bármit
-
tomtrial
tag
válasz B.Ricsike #18955 üzenetére
Na ezt en is beszivtam meg kellett neznem 2x is, hogy ki is postolta!!! Nagyon durva a hasonlosag!
Butcher: nekem az OBI-ban vasarolt ketoldali ragasztom van, extra ragados Kifejezetten padloszonyeg ragasztasara hasznaljak, de ide is pont jo. En ugy csinaltam, hogy a ketoldalu ragaszto egyik felere ragasztottam az ikont, majd uveglapon egy jo eles szikevel korbevagtam, majd mehetett is bele a keretbe. Szerintem meg erosebben is bele van most ragasztva ezzel mint a gyarival volt. Nekem a gyarival picit mozgott es nagyon konnyen kitudtam szedni...
Ma amugy itt tiszta Julia nevnap feeling volt, ennyi Juliskat egy rakasra
-
SupaCow
aktív tag
2008as kép. Akkor volt a fejemen Juliet
[ Szerkesztve ]
f: @geboleather
-
MODERÁTOR
-
Gaborics
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz tomtrial #18965 üzenetére
Mar csak te kelles es 4-en leszunk Amugy eloben nem ennyire csucsos a fejem kep nem adja vissza teljesen na meg telefonnal csinaltan.
ON: Gascan oliva zold meg jatszik helyette nezek Gascant es Hjnixet. Szepek ezek a Julik is csak tartok tole hogy nem allna jol. Probalni hol lehet ilyet? Twenty anno volt mig kette nem tortem orias tirol palyan
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
tomtrial
tag
Ez meseszép:
Butcher: nekem más a fejformám Julit tudsz próbálni a Lab-ban, vagy 28-án a találkozón ...
SC: bazz tiszta Cristiano Ronaldo vagy !!! Szerintem is jól áll neked!
koxx: ezt a sittes fejet!!! A beszólásért jár a piros pont ... szakadok
[ Szerkesztve ]
-
hori13
tag
Walleva gumi szettet X-Metal szemüvegekhez próbált már valaki? Egy fehér szetten gondolkodom de, ha nagyon gáz akkor vennék egy gyári feketét.
-
tomtrial
tag
válasz PowerBuldog #18979 üzenetére
Te jo isten!!! En fel is keltem
Kezdem rosszul erezni magam, hogy nincs Juliskam
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Vélemény?
Azt írja, hogy pre-owned, de képek alapján elég jó állapotban van.koxx: Scalpel-t tőle vettem. Azon kívül, hogy simán bekúrta egy dobozba nem volt vele gond.
Huh, azért az kemény.[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
MODERÁTOR
válasz tomtrial #18981 üzenetére
Rémes nekem sincs, ésakko? Tucatszemüveg
PowerBuldog: szokásos swininces szemü, talán karcos vagy épp nem, ha mákod van akkor jó állapotú, ha nem akkor pech. Vettem már tőle újnak hirdetett sj2-t, 2centis karc (nem hajszál) volt a bal lencséjén.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
lorcsi
veterán
-
MODERÁTOR
válasz medusa1986 #18989 üzenetére
Én inkább a háttérben lévő medusára lennék kíváncsi
Na várjácsak, most nézem, ez milyen juliet, csak nem 24K? vagy rosszak a színekTayRol: nem szeretnéd kora reggel riogatni a fórumozókat?
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
TayRol
nagyúr
még jo hogy nincs julim, most be kellene tenni ide a fejemet.
-
krain
tag
ti mind nagyon dinkák vagytok kár h neken sincs julis képem(bár lehet h jobb is, mert ha az asszony megtudná... )
-
venge
aktív tag
TayRol:
Hát igen, sok "érdekes" fejet lehetett látni a napokban!Jelentem nemsokára megérkezik!
-
hgizmo
csendes tag
válasz medusa1986 #18989 üzenetére
azt a Medusát kérlek mutasd be nekünk... utána megbeszéljük mit kérsz érte
-
tomtrial
tag
Ha már ennyi Julis kép van akkor kellene egy szavazás ahol az összes eddig beküldött képet láthatjuk és voksolhatunk. A nyertes fizet a találkozón ... na?
Tamás: Facebookon el tudom képzelni, de a fórumot inkább csak teleszemetelnénk vele, sry a beleszerkesztésért ki kellett próbálnom
[ Módosította: koxx ]
-
DemonDani
addikt
Romeo 2.0-ra mérhetne valaki, mert a táblázatunk meg az o review között szerény 5g különbség van 38 vs 33
Juliet mérés is jöhetne még valakitől mert ott is 3g veszett el 41 vs 44
A Half Pint úgy tűnik, minden eddigi oakleynál könnyebb fel kellett adnom az első helyem :/ persze nem a mi mérésünk ez, így +-1g eltérés lehet
Egy "kicsit" bővült a lista, benne van minden o review is, ahol volt már mérésünk és nem egyezett (+-1g) ott a miénket hagytam értelemszerűen, nagy eltérés a fenti két esetben volt. na még pár eredmény és megvan a 100
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
TayRol
nagyúr
jön az új half jacket. oakley oldal.
"Nagyobb lencseméret, hosszabb és nagyobb felületű Unobtanium gumik"
szerk: ez elég fura.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest