- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
Szerintetek ez mi?
A negyedik kép.
Frame: Grey...
???[ Szerkesztve ]
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
drrdzsi
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki a 13287-es hozzászólásban segíteni? [link]
-
tomyka74
senior tag
válasz lorcsi #13299 üzenetére
az emerald lencse a legszebb,legalább is juliban!!!! az én julim is plasma/emerald a legkirályabb színkombó!!
a fire lencse nekem is naon giccses nekem még a ruby is túl "gizda csávós", nem tetszenek ezek a lencsék.
én amúgy is emerald és gold lencse mániás vaok, nem sok 5 db óklim van de mindegyikben ilyen lencsék vannak.na jó a julimhoz vettem itt a fórumon még egy tungsten lencsét, de hát az már majdnem gold
még az ice lencse tetszik a julihoz olyat még veszek majd hozzá a többi színű lencse nem naon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
Tegnap éjfélkor feltettem egy Romeo 1-et az Ebay-re. Leütött keret, új Fire lencse, plusz fekete és piros gumiszett, 4 új csavar, meg 4 gumi az illesztésekhez.
Gondoltam nem muszáj eladni, így 500Dollár volt az induló ára.
By now 700 Dollár...
3 óra és 42 perc kellet ahhoz, hogy By Now megvegyék...Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Egon
nagyúr
Üdv!
BElépnék én is a klubba: megvenném életem első Oakley napszemüvegét. Egyelőre halvány fogalmam sincs, hogy pontosan melyik modellt válasszam: nézegettem a képeket, de nem szerettem bele egyikbe se.
Elég keskeny fejem van, szóval nem mindegyik állna jól (felpróbálás nélküli megrendelés kizárva). Hogy érdemes vásárolni ilyen esetben? Menjek el valami nagyobb boltba (apropó: hol a legnagyobb a választék Bp-en?), próbáljak fel párat, és ami megtetszett, azt rendeljem meg neten ott, ahol a legolcsóbb?Üdv: E
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
MODERÁTOR
Szia
1061 Király utca 48 ez a forgalmazó üzlete itt megtalálod a forgalmazott szemüvegek nagy részét, de benézhetsz a westend oakleyba is. Nem tudom, hogy fém v műanyag keretes modellt szeretnél-e. Keskeny fejre, twenty, half jacket, flak jacket, half-x lehet ideális.
Mint leendő tulajnak egy kis olvasmány [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
X-metal
tag
Írj privátban, szívesen segítek.
Harryls: Megpróbálnám én, ha lenne másik keretem, amit le lehet színterezni...
Tudsz olcsón?
Ez csak ezért ment el ilyen drágán, mert a csavarok és a keret illesztéséhez való gumik már önmagukban is 100-130 dollárba kerülnek, plusz a piros gumiszett 15 és 25-ös távtartókkal még 60 dollár.
Plusz 2 új orrgumi, és a rajta lévő fekete gumik is újak voltak.Amúgy ez az a keret volt, amit tőled vettem Ruby lencsével.
Itt a link, de szerintem ez csak nekem müködik, a jelszavammal.
Bármilyen X-Metal szemüveged van eladó (egész szemüveg, keret, törött, hibás, hiányos...) engem keress először!!!
-
Dzsedáj
tag
Üdvelet!
Egon-hoz hasonlóan én is szeretnék Oakley tulajdonos lenni Régóta vágyom már egy normális napszemüvegre. Keresgéltem márka, típus és anyag szerint is napszemüvegeket. Végül az Oakley nyerte el tetszésem és azon belül is 2 típus. Az egyik a Fuel Cell és annak is a Moto GP Edition változata vagy a TACA, ez se rossz [link] de nem vagyok egy baseball fan (az Infinite Hero-t is megnézném élőben, de az matt) valamint ebből következően a Batwolf is nyerő az egybe lencséjével. Black Polished keretet szeretnék mindenképp. A kérdésem az lenne hol érdemes őket megvenni, ahol esetleg nyerhetek 1-2e Ft-t, mert valljuk be 30-40k-s szemüvegekről lévén szó Ti melyiket ajánlanátok (tudom, hogy a döntés az enyém mivel nekem kell eldönteni melyik tetszik,de kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra, véleményetekre) ? Előre is köszi a segítséget.
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
MODERÁTOR
válasz Dzsedáj #13314 üzenetére
üdv!
Fuel cell jó választás, jól teszed, hogy hanyagolod a matt fekete kereteket. Sajnos hamar kifényesednek és minden sz.r meglátszik rajtuk.
Nála érdeklődj, hogy milyen típusok vannak jóárasítva [link]Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
harryls
aktív tag
válasz X-metal #13311 üzenetére
Bejött a link megtudtam nézni.
Gondoltam hogy az az a keret már akkor mondtad hogy szinte biztos hogy biznisz lesz.
Na igen adtál hozzá egy rakat új kiegészítőt nameg az új fire lencse benne, arra is harapnak.Sajna most nincs eladásra szánt R1 keretem. Majd szólok ha megint vettem egyet 13e-ért
-
Zozo444
csendes tag
Sziasztok!
Eladó!!!
http://apro.bikemag.hu/browse/sisak-szemuveg/szemuveg/oakley-ten-l28629.html -
drrdzsi
csendes tag
Tudom, hogy már sokszor feltettem ezt a kérdést [link]
Meg azt szeretném még tudni, hogy mi a különbség a jupiter és a jupiter lx között?
Előre is köszönöm és elnézést a sok kérdésért! -
X-metal
tag
válasz drrdzsi #13319 üzenetére
Valószínűleg azért nem kapsz választ a kérdésedre, mert a fórumtagoknak fingjuk sincs, hogy milyen méretbeli különbségek lehetnek a szemüvegek között.
Ha irsz a LAB-nak, ök talán megválaszolják neked a kérdést.
-
Dzsedáj
tag
Köszönöm a gyors választ egyébként a matt fekete alapból nem jön úgy be, nem csak azért mert kifényesedik hanem mert számomra vmiért olyan "gagyi" hatást kölcsönöz egy szemüvegnek. Persze ez az én véleményem, ettől nem mondom h rosszul néz ki mattban
''Az én akarásom nem bolondság,hanem tövig kalászos táblája a tibennetek még csak csirázó búzaszemeknek!''
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz X-metal #13320 üzenetére
Szia kolléga, nekem van egy 2000-ben vásárolt Romeo 1 X-metal-om ( a dobozon nekem is grey van feltüntetve ahogy vki linkelte nemrég), szép állapot esetén milyen árakon mozognak? (láttam te üzletelsz is vele)
A kérdés oka: Kb. 5x cseréltettem benne idáig lencsét, most megint kell, mert elindult a repedés a felső sarokból mind2 oldalon. Haragszom rá, pedig rajongok érte.Más: valakinek van tapasztalata az X-Squared tartósságával kapcsolatban?
Kínáltak most nekem 1-et Fire Iridium polar. lencsével, gyönyörű állapotban, jó áron.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
harryls
aktív tag
Hát ez nem gyenge
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
Szóval
Ötlet, javaslat?
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
TayRol
nagyúr
fuckshitfuck leesett a ten-em es a keret teteje (lencsék feletti resze) elégge karcos lett. ehh, most merges vagyok...
-
X-metal
tag
A második találkozóra szívesen mennék, de 11-én jövök haza Horvátországból...
-
X-metal
tag
Mit jelentenek a számok a szárakon? Cikk.
Nem csak Oakley...[ Szerkesztve ]
-
X-metal
tag
Faszom, hogy csak linkelni engedi a képet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest