Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok,
A véleményeteket szeretném kérni. Egy 950 m2-es (kb. 50 x 19 m) építési telken szeretném megoldani minél egyszerűbben a fűnyírást. A terep sík, de nem teljesen sima a felület, még rendezetlen.
Most kezdjük gondozni, első körben fűkaszával lesz letolva, viszont utána szeretném fűnyíróval szinten tartani.
Áram van a telken, viszont kérdés, hogy 50 m-es hosszabbítóval átérek az átellenes sarokba. Benzinest nem szeretnék, egyrészt bajlódni a benzinnel, másrészt benzines-olajos cuccot szállítani az autóval. Szóval elektromos vagy akkus jöhet szóba.
Akkusból a Bosch AdvancedRotak 36-750 típust néztem, megfelelő a vágószélesség, és a promóban adott extra akku jelentősen javít a helyzeten.
Vezetékesek terén túl széles a paletta, talán egy Makita vagy Hecht lenne, esetleg egy önjáró változat.
Érdemes lehet nekifutni a feladatnak akkus géppel, vagy érdemes inkább a vezetékkel bíbelődni? Ha utóbbi, akkor van esetleg ajánlott típus?[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok,
Most vált aktuálissá a tavaliy érdeklődésem, a véleményeteket szeretném kérni. Egy 950 m2-es (kb. 50 x 19 m) építési telken szeretném megoldani minél egyszerűbben a fűnyírást. A terep sík, de nem teljesen sima a felület, még rendezetlen.
Elektromos fűnyíróban gondolkodom a könnyű hordozhatóság miatt, a következő típusokat néztem:
- Bosch AdvancedRotak 750: most 100e-ért elhozható, megfelelő vágószélesség, jókat olvastam róla.
- Black & Decker LM2000: 86e Ft, 48 cm vágószélesség, 2000 W-os motor, max. 100 mm magasság. Ilyen téren nem ismerem a márkát, de nem sorolom a megbízhatóbbak közé.
- Makita ELM4120: 65e Ft, "csak" 41 cm vágószélesség, de el tudom képzelni, hogy robosztusabb kivitel a többinél.
Akiknek esetleg van tapasztalata ezekkel a típusokkal/márkákkal, megosztaná azt? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...