Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jarlax

    tag

    Sziasztok!
    Az a problémám, hogy kezdi megadni magát az 5 éves Sennheiser HD555-öm, (teljesen szétrepedt a baloldali műanyagnál, és összevissza van már ragasztva) még tökéletesen szól, de félek hogy bármikor szétesik, és esztétikailag se valami szép, ráadásul a nejem felajánlotta hogy kaphatokok egy újat :)
    A keret 30-50e Ft, kizárólag otthoni használatra, Audigy ZS hangkeltővel felvértezett PC ( nagyrészt tömörítettlen hangformátumok és jobb mp3-ak) valamint egy Sherwood erősítőn keresztül szoktam zenét hallgatni CD-ről. Meglehetősen széles zenei tartalomból szoktam válogatni (soul, funky, reggae, rock, Italo- DISCO sőt néha komolyzene is befigyel). Az a lényeg, hogy nekem eddig tökéletesen megfelelt ez a fejes, (kényelem, nyitottság, dinamika, kivéve az anyaghasználatot), viszont ha már váltok, akkor esetleg egy kicsit jobbat vagy minimum ilyet ajánljatok nekem.
    Anno néztem az AKG K242 HD-t is, nem tudom erről mi a véleményetek, az újabb füleseket meg nem nagyon ismerem, úgyhogy megköszönném a segítő ajánlataitokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák