Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ElBartimaeus

csendes tag

Sziasztok!

Elérkezett az idő, hogy a nagy öreg Sennheiser HD 419-emet szögre akasszam (vagy száműzzem munkahelyre). Egészen elégedett vagyok ezzel a fejessel az árához képest a következő EQ-val megtámogatva:

A basszus elég kevés volt, ami meg mégis megszólalt, az már-már túl meleggé, búgóvá tette a hangot EQ nélkül. A magasakat nem tudtam tovább növelni, mert karcossá vált csilingelő helyett, ezért nem tudom megsaccolni, mennyire tetszik fejhallgatónál. Mindezzel együtt frekvenciákban valami hasonlót keresnék sokkal szebb mély basszussal. (Frekvencia válasz alapján a HD 419 is jónak tűnik, de a gyakorlatban nem szólal meg ott.)

Legeslegfeljebb 50000-t szánok rá, fontos a kényelem, illetve bónusz, ha szellőzik a fülem valamennyire. Sajnos csak zártat tudok használni, avagy esetleg félig nyitottat. Van egy Focusrite Scarlet Solo-m, ezt használom fejhallgató erősítőnek is. Legfőképp telített hangzású rock-metál zenét hallgatok, ez lesz a kritikus felhasználása, valamint szeretnék felvételeket készíteni, egy kis home stúdiót összehozni.

Kinéztem pár fejhallgatót, de örülnék ha tudnátok segíteni a döntésben, át is futhattam egy jó modell felett.
    - Kingston HyperX Cloud Pro (Takstar pro 80)
    - Sony MDR7506
    - Audio-Technica ATH-M50x
    - Beyerdynamic DT 770 PRO

Utóbbihoz még egy kérdés: hasonlított már össze valaki 80 és 250 Ohmos változatot?

Új hozzászólás Aktív témák