Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Audison

    senior tag

    Na kezdjem én a beszámolót?! :)

    Én úgy indultam el, hogy elégedetten, csak "egyszerű" próbálgatások lesznek, de ismét bogarat ültetett 1-2 fejes a fülembe. Sajnos. Amit nagyon meg akartam hallgatni, azok a beyerek az új szériás AT-k és LCD-k voltak. Aztán menet közben kipróbáltam donpe csöves cuccait is amit eredetileg DT880 alá terveztek.
    Elsőnek Bodz Takstar TS-671 fejesével indítottam. Nagyon korrekt egy cucc.... :K Kár, hogy itthon nem kapható, lehetne ajánlani azoknak, akik olcsóbb, de jobb cuccot keresnek. Superluxokra köröket ver. Kellemes élmény volt.
    A kipróbált beyerek közül szerepelt a T70p, T70, T90. Sajnos most nem volt T1. :( T70p-t nem sokáig hallgattam, lehet, hogy hordozható kütyün kellett volna megfülelnem, a láncomról nem igazán tetszett. A T70 már inkább, viszont nekem az már kissé világos volt, metal zenéken nem igazán jött be. Aztán ott volt még A T90, ami a nap sztárja volt számomra, arra sok időt szenteltem, imádtam. Világosabb a DT880-nál, de kiegyenlítettebb a T70-nél és sokkal részletesebb, a közepet hiányoltam picit, de még jócskán a határokon belül volt. Azt hiszem meg van, hogy mire lesz majd az upgrade... :U
    Az új szériás AT-k nagyon szépek lettek szvsz. Szerintem tudásban nem nagyon különböznek a régiektől, viszont sötétebbek. Volt 500x, 900x, 2000x. Kényelmi okok miatt egyiket sem venném meg, talán a kobakom kicsi hozzá, nem tudom. Hangra viszont a 2000x igencsak jól sikerült. Nagyon kiegyenlítettnek hallottam, felbontásban is szinte tökéletes, remek fejhallgató! Ez volt a nap másik sztárja.
    Aztán jött az LCD2-3. Az előző talin korán le kellett lépnünk(párommal), így nem tudtam kipróbálni, ezért kíváncsi voltam, de nagyon. donpe láncán hallgattam főként, orosz és igazán hangulatos zenékkel ( :DDD ). Még 1 CD-t el is kértem tőle, hogy hadd rakjam fel a gépre,mert zseniális kis muzsika. Ha röviden kellene megfogalmaznom a tapasztalatokat, akkor úgy fogalmaznék, hogy egy új dimenzió nyílt meg zenehallgatás, illetve a fejhallgatózás körében. Nagyon tetszettek. Az LCD3-at nem sokáig hallgattam, tetszett persze, de viszont nem értem azt a hatalmas ártöbbletet, ahogy mások sem páran..Azért elfogadnám.. :P
    Ezek után jöttek donpe kis csöves Laconic cuccai, fontolóra is veszem, hogy DT880-hoz beszerzem őket, nagyon korrekt darabok, és télen még fűtenek is. :)) Meglátom.

    Röviden ennyi, köszönöm a szerevezést, jól éreztem magam! :R

    stranger28-tól meg várom/várjuk a képeket! :K

Új hozzászólás Aktív témák