Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapalapa

    senior tag

    válasz s4tch #106891 üzenetére

    Sajnos nem osztom a véleményed Sennheiser HE-1 ügyben. Eddig kétszer hallgattam meg és mindkétszer igen nagy csalódás volt. Az első pár éve volt, amikor először hozták a hifishowra. Tescos usb kábellel notebookról jriverrel ment. Nem tudom mit b.sztak el, de csak khz tartományt lehetett benne hallani, mindenki értetlenül állt fel meghallgatás után.
    A második meghallgatás tegnap volt, friss az élmény. Dél után páran lézengtünk gyorsan sorra kerültem. Tescos usb kábel maradt, gondolom a "szakemberek" megfelelőnek gondolták a nettó 60000EUR készülékhez. Ami még érdekesebb a mini pc, alap tidal előfizetéssel.
    Ennek megfelelően a hang technikailag lenyűgöző, érezhető hogy mindent is tudna a cucc ha..
    Zeneileg nulla (null, zéró, 0) élmény, iszonyúan digitális, bántó hang, semmi zeneiség, technikai sz@r, nulla térélmény.
    A végén odasétáltam a 3 tagú sennheiser csapathoz és megkérdeztem, hogy hogyan jutott eszükbe 60000EUR (nettó!!!) értékű készüléket a lehető legszarabb forrással etetni. Mondtam, hogy ha én lennék a gyártó, akkor megtiltanám az ilyesmit, minimum valami pármillás audiofil streamert a megfelelő kábellel engednék rádugni demóhoz.
    "Hát, ööö, igen igen.., nem gondoltunk erre, majd talán jövőre.." (Mi van?!?)
    Ennél nagyobb mosóbenzinezést nem hiszem hogy ki lehet találni.. :N

    [ Szerkesztve ]

    Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..

Új hozzászólás Aktív témák