Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Ba cy lus #101886 üzenetére

    Nem minden csöves erősítő tesz csodát a HD600/650 párossal, de van, amelyik igen jól illeszkedik. Nem véletlen, hogy a sbaf is isteníti ezt a párost, és ha beleolvasol a topikba, rengetegen esküsznek a csövesekre, legyen az Schiit Valhalla vagy valami drága butik amp.

    Azt is tegyük ehhez hozzá, hogy ez a két fejes legendásan jól skálázódik, és sajnos érzékeny is az erősítésre. Lehet, hogy a te holmijaiddal a HE560 "komolyabban szól", de ha lenne előttük egy másik, HD650-hez jobban illeszkedő erősítő, akkor könnyen megfordulhatna a képzeletbeli rangsor.

    És nem is kell nagyon drága erősítő, hogy szintet lépjenek ezek a fejesek. Engem a fejes talin a Spartan Helot 2x abszolút HD600/HD650 hívővé tett. Elképesztő a szinergia, a HD600-ba nem tudtam belekötni, korlátozott költségvetés mellett nagyon erősen ajánlott páros; nem tudom, 300eFt-ból bárki tudna-e mutatni ennél lényegesen jobb erősítő + fejes illesztést. (A HD650 is marha jó volt, egyszerűen a HD600 élénkebb hangja és emlékeim szerint pontosabb tere nekem bejött.) Ha elférne a Spartan az asztalomon, már lenne nekem is egy ilyen páros. Előtte is hallottam már mindkét fejest többször, és korábban egyszer sem vágtam magam hanyatt tőlük.

Új hozzászólás Aktív témák