Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Egy ASUS SaberTooth Z97 Mark 1 alaplapot használva ismerkedem az AIDA programmal, ezen belül is a SensorPanel-el. A SensorPanel-el kapcsolatban két problémám lenne, amelyben szeretném a segítségeteket és a véleményeteket kérni:

    • Ha a SensorPanel engedélyezve van, akkor sajnos Windows 10 x64 alatt bizonyos időközönként random fagyásokat tapasztalok :F Youtube zene megáll, egérkurzor mozdulatlan, az OS teljesen meghal - egyedüli megoldás a reset gomb. Vártam rá 5-10 percet, de sajnos nem gyógyult meg. Több mint egy éve megy a gépem a jelenlegi konfigurációval, a fagyások csak akkor tapasztalhatók, ha fut az AIDA SensorPanel. (Alaplapi és nVidia VGA szenzorokat kérdeznék le SensorPanel-en keresztül megjelenítve.)

    • ASUS alaplap révén a háttérben fut az ASUS AI Suite / Thermal Radar is, miközben az AIDA64 Extreme 5.60.3700 is telepítve van. Így az AIDA64 az "atkexComSvc.exe" Windows szervizt használja a szenzorok lekérdezéséhez. Itt azt vettem észre, hogy néha 20-25%-ra felugrik a szerviz CPU használata és ez kb 10-20 másodpercig tart - bizonyos idő után újra ugyanez. Attól tartok, hogy ez összefüggésben lehet a SensorPanel-es jelenséggel.

    Azt szeretném kérdezni, hogy egyedi jelenségről van szó vagy más is találkozott már hasonlóval?
    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdv,

    [ Szerkesztve ]

    Üdvözlettel: Bélabácsi

Új hozzászólás Aktív témák