Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Prison85 #3989 üzenetére

    Scarab-val tartósabb tapasztalatom nincs, de alapvetően azzal nincs semmi bajom, ha valami ízlésesen vadító minta van az egérpadon - eléggé fel tudja dobni a setup-ot.

    OFF
    Default-ban (2006 óta - az volt az első találkozás :) ) a kedvencem az Allsop Raindrop-ok cseppmintázata <3. Behozza a harmatos hajnalt az asztal lapjára. :D Pihen is a kis szekrényen egy ~7 (!) éves darab (és még értelmes módon használható - ez egy nagyon jó és tartós pad - baromi kár, hogy a beszerezhetősége Magyarországon régen sem volt egyszerű, manapság (5-6 éve :) ) meg már csak furmányos külföldi utak a járhatóak).

    A mintára visszakanyarodva;

    Ha valamelyik kedvenc pad-gyártóm megjelentetne egy ~45x40 cm-es, 4, de inkább 6 mm vastag szövet / fibertek padot a Q3 / QL-es impressive medállal, nem gondolkoznék sokat.

    Mondjuk fekete vagy sötétkék alapon, ezzel a default cián-színnel, kis méretben, ilyen sorminta-szerűen (mint ahogy pl. az új SS xHD-kon az SS-logó), az egész felületen átal igencsak mutatós lenne. :D

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák