-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
bck.ek #17511 üzenetére
A Raynox 20-21ezer és mindenre rátehető.
Az M42-es buli megáll 6-7ezerből, de akkor már lesz egy plusz fényerős és igen bitang rajzú (mert a Heliosnak nincs oka szégyenkezni azért...) obid is pluszba.
Ha sokat makróznék akkor Raynoxot vennék,de én koca makrós vagyok (nem tudom mikor raktam fel utoljára a közgyűrűsort) így nekem ez így jobb megoldás volt.
-
bck.ek
tag
válasz
bck.ek #17475 üzenetére
Picture Styles tessék
-
cattus
addikt
válasz
bck.ek #17429 üzenetére
Nekem már sikerült.
Annyi az egész, hogy letöltöd a tömörített fájlt (linkeltem honnan), kicsomagolod, majd az összes kicsomagolt fájlt átmásolod az SD kártya gyökérkönyvtárába, amihez szükséged lesz kártyaolvasóra (USB kábelen keresztül nem fog működni). Ennyi az egész.
-
_seth_
veterán
válasz
bck.ek #17417 üzenetére
Igen, már próbáltam is S3-as samsunggal. Az élőkép is a telefonon látható, érintésre fókuszál és sok beállítás is elérhető + olyan amit nem tud alapból pl a time lapse és hasonlók, persze kérdés egy naplementés vagy városi time lapse videóhoz ki szeretné a telefonját is rákötni a gépre de aki csak kipróbálni szeretné annak jó lehet.
-
Hunner
senior tag
válasz
bck.ek #17409 üzenetére
Szintén zenész. (600D) Van hozzá Meike portrémarkolatom, kifogástalanul működik, igényesen összerakott darab. Nem kattog nem nyöszörög a gombok jól működnek, a tárcsa is funkcionál. Körülbelül három hete használom teljes megelégedéssel. Csak ajánlani tudom. Tőlük vettem ezt itt.Egy hét alatt megérkezett.
-
matyi012345
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Nikon Z50 II kit DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, & (DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest