Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95904256

    törölt tag

    válasz Michell #1967 üzenetére

    Hm... nem egy embert ismerek aki úgy vesz számítógépet hogy Dell-t, HP-t, IBM-et vagy hasonló gépet vett, vagy csak simán a Tesco-sat... még csak azt sem tudja hogy milyen processzor van benne... sőt még azt sem hogy mi az a processzor... nem hogy tuningpotenciál. :)

    A másik terület ahol egy halom processzor elkel azok a különféle alkalmazások. Pl. szerverek, számítógépvezérlésű gépek, beágyazott rendszerek. Itt meg egyszerűen szinte senki sem kockáztatja meg hogy a gyári specifikációban megadottakat túllépje, mert ha valami ''baj'' történik ebből adódóan akkor súlyos kártérítési összegeket varrhatnak a nyakába.

    Marad valóban egy kis réteg, aki elmondhatja XY szomszédnak hogy mi a jó, mi a frankó. De olyat is láttam aki csak okoskodik. Belőlük talán még több is van mint azokból akik nem csak tapasztalják a dolgokat, de értik is...

    Kíváncsi lennék hogy pl. az összes eladott processzor hány százalékát tuningolják, de nagy jó esélye van annak hogy úgy kezdődik ez a szám hogy ''nulla egész...''.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák