Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Mappa #9795 üzenetére

    "Lama nem tudja a másik oldalt elfogadni/ megérteni..."

    Én elfogadom a másságot is, de nem tudok azonosulni velük, csak amikor minőségről és megbízhatóságról beszélsz, akkor a szigorú tények nem engem cáfolnak, na mindegy részemről is off. Nem tehetek róla, hogy naponta jönnek ki hibák az i5-nek.
    Nekem elég lett volna az is, hogy te ebbe vagy beleszeretve azt kész nem is vitáznék, de nem erről van szó. Nézzük meg honnan indult ki ez a vita. Minden az apl a többi gagyi kínai koreai az az igénytelenség és megbízhatatlan kategória. ;) :R Inkább vegyen az ember egy túlárazott tömegcuccot, mert az apl. Az eladásokból ítélve már tényleg tömegcucc ;]

    A jó befektetést én a vevőre értettem, ebben a formában teljesen igazad van, amit írtál. Látod valamiben egyetértünk. ;)

    A barátok köztös példa kicsit sántít, mert ugyebár az apl beperelte a samut és nehogy már elhiggyük, hogy koppintás miatt. Tudjuk jól, hogy milyenek az usa törvényei. Elcsúszok egy kutyaszaron a meki előtt azt már 150millára perlem is őket.
    Féltik a piacot és még bele is harapnak abba a kézbe ami eteti őket. Persze a samunak is jól jön a proci gyártás ennek következtében ő is eszik csak még nem harapott, de szvsz ami késik nem múlik.

    Biztosan unalmas ez az egész, de engem meg speciel az mw3 dlc nem érdekel, ezért bele sem szólok.
    Sokkal jobban szeretek véleményt ütköztetni, mert abból mindig tanul az ember. Ma is tanultam valamit, ezentúl hű olvasója leszek a fórumnak ;)

    Bizarre

    :D Láttam már, de hatalmas :C

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák