Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    Éppen erről írtam reggel. EMBEREK! Egy kibaszott telefonról beszélünk, nehogy már babusgassuk, mint egy kiscicát. Simogassuk, polírozzuk fóliát cserélgessünk stb. marhaságokkal basszuk el az időt :DDD
    Itt jön képbe a státusz szimbólum kérdése itt magyarországon. Csak egy hasonlat, évek óta angliában él egy ismerősöm. Megvette az összes ifont, amikor kijött kibontotta bekapcsolta zsebre tette azt jó napot. Totálisan leszarta, hogy karcolódik-e vagy sem. Na itt jön a képbe, hogy itt micsoda szimbóluma van ennek és a többi fosnak. Mivel nem olyan árkategóriájú dologról van szó, hogy akként kezeljük, amire való, hanem egy tojásnak. Ezért sem kell felháborodni, hogy valaki kalapáccsal teszteli vagy kosarazik vele, nekik kb. annyi, mint itthon egy feltöltős tescos mobil.
    Attól persze lehet vigyázni rá, de túlzásokba se kellene esni. Az meg nehogy már igénytelenség legyen, hogy valaki zsebre teszi a telefont és használja. :U Majd, ha ráérek megkeresem, amikor egy i4 és s3-at egy csaj dobálja egyforma magasságokból. Az i4 elsőre eltörik.
    Csak egy kis fizika egy műanyag jobban elnyeli az ütődést, mint egy alu+üveg combo. Gondolom nem cserélik gariba a törött kijelzőt...A gorilla glass-ról meg már írtam a srác az öltözőszekrényéből ejtette ki és szanaszét tört. Motorola defy...no comment 25 ropiért cserélik.
    Arról meg ne is beszéljünk, hogy a samsung gyártja bele a procikat...megalol :C

    [link]

    Egyébként egyik sem kellene, mert én telefonálni szoktam vele, ezek meg mindenre jók csak arra nem. Egyszerűen természetellenesen néznek ki fülre téve.

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák