Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz Svájcinéger #29030 üzenetére

    Hát tudnék írni pár oldalt, de le se szarom. :DDD Egyértelművé vált számomra, hogy aki a fideszt támogatja az egy agyhalott, agymosott idióta és ebben még közeli rokonom is van úgyhogy még tisztelet a kivételnek se tudok mondani, mert kivétel az nincs.
    Mobal-al értek egyet, hogy ebben az országban nincs olyan párt mozgalom stb. akire szavazni tudnék bármikor is. Tök mindegy kik vannak, bár ezeknél még basszus Kádár is jobb volt.
    Csak egy friss példa. Haverom felesége gyógypedagógus /gondolhatod mennyi a fizetése/ tizenéve gyűjtögetnek, hogy tudjanak venni egy kis víkend házat /nem balatonon vagy valami felkapott helyen/ Mártélyon a holt-tisza mellett. Sikerült nekik tavasszal, eddig csinosítgatták. Segítettem nekik ingyen, lépcsőt, korlátokat stb. elkészíteni. Nyáron ki szerették volna adni, horgászok, turisták stb. A gyógypedagógusi mellé értelemszerűen Kata-ban gondolkoztak. 2 hete intéztek el mindent. Erre minden összeomlott, mert más adózási formával kiadhatatlan.
    Majd most kiadják feketén ismerősök, kapcsolatok révén. Nesze neked gazdaság fehérítése...

    Rezsicsökkentésre annyit, hogy aki elhitte ezt a bődületes baromságot, annak most nem esik jól. 7 évig piaci ár felett fizetett mindenki. Pár éve a covid miatt kezdett emelkedni. Na eddig tartott. Én rengeteg podcastot hallgatok meló közben és az igazi szakértők évek óta mondják, hogy ez tarthatatlan. Igazából az ellenzéki kampányban is megmondták, hogy ezt így nem tudnák fenntartani. Na most Miniferi be is váltotta. A hatalmas geciség itt az, hogy egy olyan átlagot hoztak, ahol kb. 70%-a az embereknek szopik. Én biztosan kiestem az áramból. Gázból nem, mert kb. 12 éve nem fűtünk, így csak a meleg vizet és az alapdíjat fizetjük. Az áram 2db klímával, szárítógéppel, 3d nyomtatóval, tévékkel, számítógépekkel már necces, de ezeken nem fogok spórolni.
    A bosszantó, hogy amilyen "piaci" árat behazudnak az köszönő viszonyban sincs az igazsággal. Alig várom a benzinárstop végét. Havi szinten 95 liter benzint használunk a 2 autóval. De legjobban azt várom, hogy ez a söpredék, álszent banda belefulladjon a saját szarába, mert ha az unió nem ad pénzt és remélem, hogy nem fog még ha én is szopok vele, akkor bizony a saját birkái fogják elzavarni ezeket a mocskos geci szutyerákokat. És felőlem az összes politikus megdögölhet kivétel nélkül. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák