Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • EQ

    tag

    válasz deedee #9726 üzenetére

    Sziasztok!

    Én november 3.-án adtam be a laptopot Dániában, de itt se mennek gyorsabban a dolgok. Azt mondták kb. 10 munkanap lesz, de mese volt habbal. :)
    Azóta annyit tudok róla, hogy videó kártya csere lesz a gépben, ami szerintem felesleges mivel a VGA rendesen ment passzívan kb. 2 hétig, jó addig kb 90 és 100 fok körül mozgott. Ki tudja lehet egybe kell cserélni a hutést a karival.
    Mit jelent pontosan ez a leltározás dolog? Gondolom, ha Magyarországon az van akkor itt is az lehet. Az tuti, hogy átmegyek EMO-ba ha januárig nélkülöznöm kell a gépet, mivel jelen pillanatban egy kvarc karóra teljesítményu gépet kell használnom.
    Esetleg valakinek volt VGA csere a gépében, az meddig tartott? Olvastam az MSI policyjában, hogy 30 nap után a gép átkerül visszatérítéses állapotba és akkor visszaküldik a gépet a foközpontba bevizsgálásra és akkor 1 hónapon belül vissza lehet kérni a pénzt vagy le lehet vásárolni az árát, ott ahol vetted. Mennyire kezelik ezt rugalmasan? Ha megrendelték az alkatrészt és várnak rá, de letelik a 30 nap akkor rögtön küldik, vagy még rákérdeznek, hogy mi van a cuccal?
    Elore is köszönöm a válaszokat és kitartást kívánok mindenkinek akinek szervizbe van a gépe.

    Üdv.: EQ

    A számítógép jobb, mint a szex.

Új hozzászólás Aktív témák