- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz madmike #101335 üzenetére
Magyarországon a kötelező felszerelés a bukósisak, minden más opcionális.
Nem kérhetnek a jogosítványszerzéshez mást, mint ami kötelező.Ha vezetéstechnikai tanfolyamra mész, ott kérhetnek plusz, pl a Honda Safety kér kesztyűt, térd és könyökprotektort.
(#101326) Teasüti Engem ütöttek már el hátulról, zebránál megálltam a gyalogosnak.Azóta tükör és ha nem lassul velem az autó, akkor leszarom a gyalogos jogait.
[ Szerkesztve ]
"önmagam hite vagyok magamban"
-
runner 125
nagyúr
válasz madmike #101907 üzenetére
Szerintem egy ilyen mobilgarázs sokkalta jobban magára hívja a figyelmet, mintha szimplán letakarod nyilvános helyen tárolva.
Van jó néhány olyan ismerősöm, akiknél szintúgy nincs garázs, de tavasztól őszig még ők is berakják haverokhoz, ismerősökhoz, rokonokhoz garázsba.
Kérdezz körbe, egy motor nem foglal nagy helyet, enni sem kér, akksit kiveszed, havi 1x otthon töltesz rá, a motor pedig szépen eláll zárt helyen és te is nyugodt vagy."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz madmike #101909 üzenetére
Hopp, jogos, úgy értettem.
Akkor viszont jó lehet ez a megoldás, viszont amikor utoljára néztem, emlékeim szerint nem olcsók.
ath
Azért volt ott jókora lélekjelenlét a motorosnál. Látszik h fejben jelen volt, mert iszonyú precízen és gyorsan húzta át jobbra a motort amikor látta h sodródik át a záróvonalon a béjjemvé.
De a többi tényleg centinken múlott.. oké, döntött motornál (kanyar miatt vissza kellett kissé döntse) kapta el a tükrét.. , de álló motornál a kormánysúly az esetek jó részében csutkakormányos motorknál egy vonalban van a tükör szélével.. úgyhogy a jó rekación kívül nagy szerencséje is volt, h a kormányt már nem érte el."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest