Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
válasz zsolt19900 #14260 üzenetére
Nekem Probiker túracsizmám van, teljesen jól lehet benne váltani. Kényelmes, lábam se izzadt még bele, mondjuk nem is volt olyan, hogy egész nap rajtam legyen, de pár órát kibírt simán.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Archer
őstag
Sidi nagyon jó csizmákat gyárt, nekem is van egy, nem kényelmetlen (persze ülő pozícióban), rendesen tartja a lábad, sétálni is egész sokat lehet benne (persze nem ebben kell hegyet mászni) és a kopó dolgok cserélhetőek rajta. Csizmához amúgy nem árt egy jó minőségű hosszú szárú zokni sem. Szerintem is vegyél egy komolyabb leakciózottat vagy keress aprón méretprobléma miatt eladót. Persze pénz beszél de 15-20k-ért lassan már egy normális bőr cipőt nem adnak
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Djuree
félisten
teljesen jól lehet benne váltani, nem izzad bele a láb sem. sétálni is lehet benne. én olyan vagyok hogy megyek motorral látom valami jó helyet, megállok aztán go be az erdőbe vagy akárhova. na egy merevebb csimmában ez elég bajos lenne nálam.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest