Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz #31733248 #117668 üzenetére
Macska van, pontosabban fél, a szomszédé, aki folyton hozzánk pofátlankodik.
canniball
Köszi! Annó én is hasonlóképpen sóhajtoztam a szép garázs belsők / külsők láttán. Megvolt a cél! ..és így, h átalakítás történt mérföldekkel olcsóbban kijött minden, mint újépítés mellett. Persze nagyon sok saját munka mellett. Tudom ft-ra pontosan, h 1-2 barátom hol tart új építésnél..
Egyébként nem hallott ötlet külön épült garázst "összekötni" a főépülettel. Egy barátom vásárolt 6-7 éve egy házat, ott is az épület mögött volt a garázs, kb 4-5 méterre. Ő úgy oldotta meg, h csinált egy személyi bejárót a garzázs főépülethez közeli sarkába és egy srégtetővel, ugyanolyan cserepes fedéssel épített gyakorlatilag a ház és a garázs közé egy "előtetőt", amolyan folyosó gyanánt. Nyitott, letérkövezte és frankón végigjárható, noh meg esőben sem ázik az ember, nem hordja be a sarat."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest