- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snt
senior tag
Hmm. találtam egy ilyet (Motoskin progit készítő srác):
http://prusa.fromru.com/MotoSkin/
Ott van 1 ilyen h skinrepair.. Délután kipróbálom, hátha jó lesz vmire -
eM'82
addikt
válasz tomcat1977 #750 üzenetére
Congrats
You've completed the first stage of registration.
Gratulálunk. Teljesítetted a regisztráció első fázisát.
If you supported a valid email address you will recieve an email from us (Titled: Email Verification'')
Ha érvényes e-mailcímet adtál meg, kapni fogsz tőlünk egy mailt. (Ez a címe: ''Email Érvényesítés'')
In this email you will find an activation link
Ebben a mialben találni fogsz egy aktivációs linket
Click on this to activate your account.
Kattints erre a linkre, hogy aktiváld a belépési jogaid (v. vmi ilyesmi, szótár nélkül nem nagyon megy )
If you dont receive your activation email within 3 hours of registering then please contact TIGER
Ha nem kapod meg az aktiváló emailed, a regisztrációt követő 3 órán belül akkor vedd fel a kapcsolatot Tiger-rel.
Vmi ilyesmit írt ki, ugye? Szerintem regelj mégegyszer, majd utána írj egy levelet
ennek a Tigernek. Egyébként más/új User-névvel csinálj magadnak új accountot, mert azt is írták, hogy egy usernévre csak egy regisztráció fogadható el. Tehát ne mindig ugyanazt írd be. Szerintem.
[Szerkesztve] -
eM'82
addikt
válasz tomcat1977 #755 üzenetére
mi legyen a mail-ben?
írd meg neki, hogy problémád van a regisztrációval, pedig már 4szer megpróbáltad, és mi lehet a probléma, hogy nem jön az aktivációs mail?
szerintem...
de még nekem se küldtek vissza e-mailt, úgyhogy lehet, hogy én is írok neki egyet...
ui.: egyébként nem kioktatni akartalak, nekem sincs nagy english-tudásom...
[Szerkesztve] -
eM'82
addikt
válasz tomcat1977 #757 üzenetére
rendben.
vmit majd írok nekik, csak most már dolgoznom is kéne, úgyh. egy db-ig nem válaszolok... de majd írok, ha sikerül vmit elérni... -
eM'82
addikt
írtam mailt... hátha. Várom a válaszukat. Sztem ne nagyon reménykedjünk, de vannak még csodák
-
eM'82
addikt
válasz, már nem 100%, h nem lesz, mivel az e-mail cím amit megadtak... nem létezik... ennyit erről.
-
snt
senior tag
PH! skin v1.0 by snt
Ahogy látjátok, ph színösszeállítás és háttérkép, c975 ikonokkal
DOWNLOAD: Bővebben: link
Egyelőre az Orange skin módosítása, sajnos a naptár marad ''Orange színű'', mert azt .ski fileban nem tudtam módosítani, remélem hamarosan megy majd az is
Ötleteket/tanácsokat/kritikákat szívesen fogadom, majd még javítgatom a skint -
feise
aktív tag
hűha.. nem lenne jobb egyesíteni a V550 és E550 mappákat amargo ftp-n? asszem nincs különbség belül!
Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
kuli
csendes tag
Remélem nem kövez meg senki, de csak visszaváltok Nokiára, így:
Eladnám 2 hetes Motorola e550-es készülékem, ami:
- abszoult karc és kopásmentes, végig egy Samsonite tokban volt hordva
- még a fólia is rajta van
- valamennyi gyári tartozéka megvan
- gyári doboz
- számla
- 11,5 hó gyári garancia
- független
Igény esetén tudok hozzá adni egy adatkábelt...
A teló Miskolcon van, Debrecen, Nyíregyháza megoldható, vagy esetleg utánvét! Képeket tudok küldeni mailben!
Tel: 70/3173518
E-mail: gkulcsar@gmx.de
Ára: 32E Ft lenne... -
feise
aktív tag
Csak 1-et sajnálok nagyon ezekkel a skinekkel... ill 2-t... Miért olvashatatlanok a betűk, ill miért a hülye vodkás ikonokat használják, összehúzva..
-
snt
senior tag
Mert nem vodás szoftverű telóra vannak tervezve.. Az ikonok azért vodásak, mert default van beállítva a skinben, ami a V550-nél a vodást jelenti.. Más telókon a motos ikonok (arra van tervezve egyébként).. Ikonokat bele lehet rakni h ne vodás legyen, de olyankor szokszor elszaródik a skin
-
snt
senior tag
New V550 site, itt lesznek a skinek meg 1-2 info/cucc ezentúl...
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kuli
csendes tag
Nézd, ennek telefonnak (e550) - de szerintem a következők az összes Motorolára vonatkoznak - rengeteg pozitív, de kb ugyanennyi negatív tulajdonága is van.
Gyönyörű a készülékház, igényes anyagokból, minőságileg összerakva, frenetikusan szép a kijelző is, a gombok jó nyomáspontúak - a sok összefröccsöntött műanyag Nokia után pont erre vágytam - DE a mind a telefonon lévő mind a PC-s szoftver egyszerűen kezelhetetlen a mindennapoban:
-kb 500 név szerepel contact listámban és csak az első karakterre lehet rákeresni
-majdhogynem valamennyi névnél az E-mail van Primarynek beállítva azt akarja hívni
-lassú
-az MPT-t 4 alkalomból 1-szer sikerültkommunikációra rávennem
-a profilokban nincs emelkedő csengés
És még sorolhatnám... Realizáltam magamban, hogy ez a teló olyan mint egy nagymellű szolis szőke picsa, akire jó ránézni és 1-2-szer megkettyinteni, de a mindennapi életre titkárnőnek mégis inkább azt a kis molett szemüveges barnát választom (Nokia), aki belsőleg elégít ki
[Szerkesztve] -
kuli
csendes tag
Mielőtt még azonban elvinnék aktívan kihasználnám.
Ezzel összefüggésben kérdezném, hogy a be és kikapcsoló zajt (másnak ugyanis még jóindulattal sem nevezném) ki lehet-e kapcsolni vagy legalább lehalkítani a'la profilváltás hangot? -
Dzsimmy
aktív tag
Hellótok!Nem tudnátok egy linket adni ahol v550 reflash van?
-
Vas_Sas
csendes tag
Helló! Hiába húzom át a jar-t a jadmaker-re nem csinál semmit, miért?
Sas
-
snt
senior tag
De csinál 0,5 másodperc alatt elkészíti, egyből berakja abba a könyvtárba ahol van a jar is.. Nem ír ki semmit, csak berakja a könyvtárba!
Más:
Ma végre rájöttem h lehet kijavítani a Vodás szoft miatt hibás skineket (amik behalnak fehér képernyővel)...Holnap fel is pakolom az oldalamra, már kész a Moto (eredeti moto ikonos) és az új Sunrise skin is!
Javításra kerül az Unkno skin és a Half Life 2 skin is, meg ami még nem ment eddig!
Holnaptól folyamatosan elérhetők lesznek a javított skinek az oldalamon!
És készítek egy leírást a skin felpakolásról is
üdv!
[Szerkesztve] -
feise
aktív tag
jójó.. csak töltsd fel valahová.. az oldaladon és az ftp-n nem találtam..
-
feise
aktív tag
sajna nekem egy csomó játéknál nem megy egyik Smart gomb se +oldás?
Motov525-ös javaknál sem!!! nem a smart helyére írja a belevalót, hanem fölé..
[Szerkesztve]Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
feise
aktív tag
motoroláéknál hogy lehet előhozni vmi szervízmenüt?
-
Vas_Sas
csendes tag
Helló! A P2k Commander-en kívül lehet lehet még valahogy új könyvtárat létrehozni?
Sas
-
KoGa
tag
Sziasztok
Van egy 551-es Motorolam, ilyen USA-ban kaphato darab, Cingularos menu, kartyafuggetlen, negysavos a draga. Az erdekelne, erdemes-e hazavinni vagy itt adjam el ? -
snt
senior tag
M O T O S K I N
Az oldalam elköltözött, a régi linkek már nem élnek, a javított skineket az új tárhelyre pakoltam fel, és ezentúl ezen a címen lesz minden Bővebben: link
üdv! -
feise
aktív tag
KORREKT! tényleg nagyon szép a sunrise! arra még nincs megoldás, h magától behozza a hátteret?
tetszik az a SUZUKI motor.. jól néz ki...Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
snt
senior tag
De behozza magától! Ne modosítsd a nevét, hanem csak simán másold be a pictures mappába (Sunrise.jpg)! Újraindítás után átváltasz akkor behozza, csak picit lassú, várni kell vele míg feléled a telefon
Unkno skin is javítva, felpakoltam az oldalara!
Milyen Suzuki motor ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest