- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
feketepeti
aktív tag
Aki esetleg használja a CM9 0705 verziót hardweres gyorsítással, azoktól kérdezném, hogyan működik a töltés?
Nekem néha egyszerűen leakad és nem tölt. Érzi, hogy fenn a töltő, de nem tölt, se a gyári töltővel, se HTC töltővel, se nokiával, ellenben ha rádugom számítógépre USB-n, akkor igen.
-
Angyalpor
tag
-
nagyúr
válasz feketepeti #41303 üzenetére
Én bedugom és tölt.
-
kano
nagyúr
válasz zsuzzzs_ #41297 üzenetére
Szia!
Én tudok neked segíteni akár holnap is. Buda, Szt. János kórház mellett dolgozom.
Jó volna az neked?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, szeretném megoldani az aksi esés problémáját, csak nem találom a leírást.
Esetleg tudna nekem valaki dobni egy linket?? 1000 köszönet -
kissspeter
csendes tag
Valaki tudna nekem segiteni.A sima defymen cyanogen mod van,es kulfoldon nem tudok wifizni,ha valakinek lenne otlete megkoszonnem.Koszi
-
feketepeti
aktív tag
válasz kissspeter #41312 üzenetére
És itthon tudsz???
Ennek nem sok köze lehet a CM-hoz.
Konkrétan hol nem tudsz?
-
nagyúr
-
w333
félisten
válasz Nandivagyok #41319 üzenetére
Igen, igen látom csak az Gingerbread-ra való
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
htctopaz
tag
válasz feketepeti #41303 üzenetére
Nekem a töltéshiba miatt cseréltek alaplapot, sajna piros helyett zöld lencséset kaptam vissza, hiába ugattam, hogy nekem piros kell.
-
teo77
őstag
válasz hodostamas #41320 üzenetére
Ez mi is, MIUI? A többi romnál volt akkuesésed?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
htctopaz
tag
válasz feketepeti #41325 üzenetére
Nekem is töltött szgépről USB-n, de semmilyen töltőről nem. Ha másik romot teszel fel majd kiderül.
-
csabi94
őstag
Most akkor hogy is van ez?
"3.4.6. Akkumulátor kalibráció
"Helyi" legenda csupán. Android alatt nem lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszer kis napló, amiből vissza lehet nézni az utolsó töltés óta történt-e valami, ami esetleg szívja az akkut. A rendszer nem figyeli ezt a fájlt!"
Forrás: ZTE Skate topik.
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
válasz Nandivagyok #41319 üzenetére
Na felraktam és véleményem szerint szép, és jó ,meg sok újdonságot tartalmaz viszont nagyon laggol, akad, fc-zik is néha na meg az internet nagyon lassú és nehezen tölti be a weblapokat ráadásul melegszik tőle a telefon mint egy atomreaktor !!!
Én passzolom nekem használhatatlan és véleményem szerint még a gyári 2.2.2 is gyorsabb, jobb, és használhatóbb is
Kezdek beleunni ezekbe a romolgatások-ba egyik rom sem tökéletes mindegyikkel van valami baj úgy hogy most egyelőre passzolom a főzött romokat és egy kicsit nosztalgiázom a gyári 2.2.2 cee HU -val
[ Szerkesztve ]
-
DaveJr
őstag
Sziasztok!
Melyik a legstabilabb legjobb főzött rom mostanában? Egyszer már visszaváltottam gyári 2.2.2re de hátha mostmár van vmi jó.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
w333
félisten
válasz Nandivagyok #41337 üzenetére
Most próbából felrakom a Stabil WiUi 2.5.27 verziót kíváncsi vagyok az milyen
-
Davebowman
senior tag
Bár már régen volt *iui-m, de én áttértem a CM-vonalra, mert azon működik a mono bt füles hangátvitele (filmet nézek és nem akarok zsinórt). Használom zseblámpaként és működik a zárképernyőn a HOME gombbal, valamint a fogyasztása sokkkkkkal jobb (legalábbis a wiui 2.1.6 körülinél) Most csak ennyi jut eszembe, de nincs ami a wiui-n jobb lett volna. A fehér menü meg nem hiányzik egyáltalán. Ellenérv valaki?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
bruti01
őstag
ki beszél itt utána? melette! olyan mint egy tamagochi ha elfektetem a döfit 3 szor belefér a képbe
kammerer: ez valszeg sokáig megmarad mert olyan ütött kopott szegény hogy nehezen adom el de egy 20-ast megért persze ezerben.
az s3-at eladtam mert olyan szinten esett szét a teló hogy csak lestem. 2-3 hetes de az oldalán nem sok festék maradt. plussz akufedél bajok.a hox meg azért repült mert nehogy máá ne mokoljak egy telót! lehet az akármilyen király de mokolás nélkül repül! ugyhogy a note meg egy defy az össz készlet.trollkodás forevöj!!!!
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
feketepeti
aktív tag
válasz DaveJr #41336 üzenetére
Nekem sokáig CM7 volt fent, a kezdeti nehézségek után, nem is nagyon emlékszem problémára, talán csak valamelyik verziónál televerte az thombstone könyvtárat és néha törölgetni kellett.
A. 7.2 stable pedig egészen kiválónak tűnt. Pedig nálam napi 4 wifi router között váltogat, + mobilnet, 2 IMAP SSL fiókot szinkronoz, + gmail, elég sok PDF nézegetés, webezés, gps, geotages fotók, szóval ki van használva és tökéletesen megy, meg vagy 1200 kontakt.
Faszbúk és zenei, valamint játék vonalról nem tudok nyilatkozni, mert ezeket egyáltalán nem használom.
Most feltettem a CM9 0705 verziót (igazából csak kíváncsiságból), ez is eléggé ígéretes, majdnem teljesen pöpec, kicsit kell csak reszelni.
-
bruti01
őstag
válasz #71562240 #41348 üzenetére
jajaja komolynak néz ki de!!! a kijelzője nem jobb mint a noté+ husszra ugyan az de sokkal keskenyebb+ nem akarok vészmadár lenni de az élettartam az kb 1 leesés. pattogzik a fesék,ha nyomatod a netet vagy a játékot csoda hogy le nem olvad. télen nem kell kézmelegitő ha ilyened van.
a note meg akkor lessz eladó ha jön a note2. akkor eladó lessz(ha nem lessz olyan gagyi kivitelü mint az s3)! érdekel?
ja de ma kaptam ám új céges mobilt! ne irigykedj nem adom oda neked!
[ Szerkesztve ]
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
Aktív témák
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest