- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz Heimdallr75 #18951 üzenetére
Bootloader
09.10
code corrupbattery ok
ok to program
cennect usb
datacableHeimdallr75
de innen sehova tovább! ugyan azt a változatot töltsem le? vagy lehet másik is?
mert most jött le egy U3_3.4.2_155.002friss rsd megvan 5.44 asszem
melyiket szedjem? újra az egészet csak úgy tudom, hogy rádugom gépre betöltöm az sbf-et és start (tehát az ezt megelőző lépéseket nem tudom megcsinálni)!!
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Heimdallr75
őstag
válasz Integrale #18952 üzenetére
ez idáig nem rossz, töltsd le ismét az sfb filét. mármint szerverről.
http://defy.prisonblock.hu
esetleg egy friss rsd liteot is.
nem tudok verziót linux alol flashelemjól látod, sim, és sd karit vedd ki.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Integrale
veterán
válasz Heimdallr75 #18956 üzenetére
én ha jól tudom(na meg az igazat) akkor a barátnője telefonját vettem meg !
-
chab7
addikt
válasz Integrale #18957 üzenetére
Na ha ez már egy magasabb verziójú kínai sbf-et is látott és úgy lett a nordic valahogy visszatúrva, akkor cifra lesz az eset. Főleg mert szerintem ilyet nagyon egyikünk sem csinált. Igyekszünk nem feltenni olyat amit nem szabad.
Amit ajánlottak másik pc másik usb stb, az sem segít?
Mert a nordic helyett egy FR után simán fel kellett volna mennie RSD-vel a CEE-nek.Na, a privátod alapján - de inkább folytassuk itt - mert több szem többet lát, tud - ha esetleg kimaradt az FR akkor most menj a bootmenübe és wipe data.
Utána újra RSD-vel a CEE.[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Integrale
veterán
nincs közelemben másik gép! másik usb-s történetet mindjárt megjátszom, csak letöltöm újra az sbf-et ahogy ajánlották feljebb!!
nem tudom már a telefon történetét követni, ha jól vagyok tájékoztatva akkor ez a barátnője telefonja volt a kijelző típushibás (jobb szélső sáv nem érzékelt) garilevélen is rajta van a hiba!
nem tudok visszalépni bootloaderből sehova sem!
[link]ugyan az a hibám mint romo77-nek #9573
[ Szerkesztve ]
-
bruti01
őstag
-
Thief
aktív tag
Egy kérdés: CM modra hol találok skineket? Bármelyik cm-es felmegy defy-ra is?
-
Integrale
veterán
válasz bruti01 #18963 üzenetére
mindenképpen!
de most nem lesz belőle gondja, hogy nem tudok fr-t csinálni meg igazából semmit a felsorolt pontokból!
bootloaderben van abban is marad, ha aksi ki ha visszarakom egyből odaugrik, bill kombináció sem hozza elő a wipeot
nem ezt javasolja, ez volt fent, ez egy fejlesztői, amit javasolt korábban az polgári felhasználásra alkalmas!
Chab7 nem jön be az android robot! nyomom a kikapcsológombot amint elengedem fekete képernyő, megnyomom megint visszajön a loader! ha a hangerőgombbal párosítva nyomom a bekapcsolót akkor amint elengedem a bekapcsoló gombot szintén loader
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Integrale #18966 üzenetére
Neked most ez kellene:
"1.3 Kapcsold ki a telefont, majd a hangerő le gomb nyomva tartása mellett kapcsold be újra a telefont úgy, hogy tartsd továbbra is 4-5 mp.-ig benyomva a hangerő le gombot, majd engedd fel azt is! Ekkor megjelenik egy Android robot és felette egy fehér háromszög benne egy sárga felkiáltójellel. Nyomd meg egyszerre a hangerő fel és le gombokat! Ekkor bejön a Recovery menü (Android system recovery)."
mert itt lehetne wipe data-t csinálni.
/Akkor abban max a retail szócska más, mert a 177.5 kernel és az en.ND az a nordic romra utal./
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Integrale
veterán
fiúk lányok srácok bácsik ! sikerült
újraindult a kütyü, motorola logó android felirat minden!
cee-van fent nordikot nem próbáltam!ahogy összejött! (amit írtatok többen csak összegyűjtöm )
gép újraindít
másik porba bedug a kábel
letöröltem a korábbi rsd-t (reg cleanerrel kiszedtem a maradványokat)
fel az 5.5ös rsd
Cee-t leszedtem újra
és az utolsó lépsét megcsináltam megint , mert ugye loaderből nem lépett ki!ja és semmilyen kártya nem volt benne)!
köszönöm mindenkinek!!!!
na de! mivel nem volt Fr így maradt minden beállításom ugyan úgy, háttértől kezdve minden!
most csináljak rendszerből egy f.resetet vagy csináljam újra és ne hagyjam ki a kihagyott lépést?[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
Első elakadás... feltettem a clockwork modot, rámentem, hogy install, ki is írta, hogy telepítette. Aztán amikor belépek és rámegyek, hogy recovery boot, újraindul, de a motorola logo után nem történik semmi. A 2ndInit-hez pedig oda van írva leírás szerint, hogy az újal nem működik a cm, úgyhogy le kell tölteni az 1.4.2 verziót, csakhogy a link rossz!
-
Integrale
veterán
válasz Heimdallr75 #18973 üzenetére
csináljam újra az egészet? mármint a romcserét csak nyilván nem hagynám ki az fr-t!
vagy másszak be a menübe és csináljam onnan?"Bad reklám is reklám too"
-
Heimdallr75
őstag
-
EVOkaa
tag
Srácok, Froyot-t bármikor, bármilyen CM7-re rátehetek?és a Froyora a wajkiuit? (Légy szíves Domerator ne köss belém)
Tiszteletet a Gépésznek!
-
Thief
aktív tag
Felraktam a 2ndinit 1.4.2-t és el is tudom indítani vele a telót, de nem találom, hogy hol van a wipe data / cache. Van egyáltalán?
NEM SZÓLTAM
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Az az igazság, hogy amiért volt az egész hercehurca (3g-s hálózatok hiánya) továbbra is fenn áll!
-
Thief
aktív tag
Kérdés: csináljak ext partíciót, vagy felesleges?
Közben már felment a cm7 stable meg pár téma, market, appok, mindjárt rakom a kamera fixet is
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Heimdallr75 #18981 üzenetére
basebandet hogy kell ellenőrizni? nem csinál semmit, tehát se edge se 3g se hsdpa semmi, elindítom a böngészőt az is hibát jelez (nincs kapcsolat)
-
Integrale
veterán
válasz Heimdallr75 #18984 üzenetére
első dolgom volt az apn beállítása, okostarifám van ami 4.-e óta aktív! sim kártyát is cseréltek ma t.nornál ! szóval passz!
baseband hogyan?"Bad reklám is reklám too"
-
Thief
aktív tag
Ext partíció kell vagy nem?
-
EVOkaa
tag
ezt használja vki, hangerő patchel?
Tiszteletet a Gépésznek!
-
-
Thief
aktív tag
-
Thief
aktív tag
Mai nap utolsó kérdése: a cm 7 még mindig nem támogatja a 720p-s videózást? (rögzítés)
-
EVOkaa
tag
az miért van hogy a 2ndinit feltelepítése után újraindítás után már 3.-ra is a bootmenüben találom magam?Valami nemfasza így...
Tiszteletet a Gépésznek!
-
domerator
veterán
Mozzarella:
Kipróbáltad az új ics-miui-dsj-t? (1.12.9)
Én most töltöm, felteszem először ahogy van, ha működik, akkor meg lájtosan... hátha van valami új benne... gazdija csak annyit írt, hogy "new tweaks"... kérdeztem mi az.
Az 1.11.25-öst (domiui módban) nehéz lesz nálam überelni... tegnap mit ki nem bírt...
Vagy 5x került már vissza a telóra rom próbálgatások után...[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
szabof1
őstag
Itt nem kell ext2, stb. SD kártyás partició, mivel a telefon belső memóriája gyakorlatilag nem tölthető 100%-ig meg (1 GB felelett van). Defyn senki sem használ ilyen - ezért vettem Defyt.
(#18995) EVOkaa:
A Set Default (1.) sorra kell állni, majd bekapcsoló gomb megnyomása, aztán ráállni a Normal-ra és bekapcsoló gomb, majd visszalépni a főmenübe és reboot system now. Utána még egyszer újraindítani a telefont és ekkor már nem jön be magától a CWM (Custom Recovery). Ezt én is elrontottam az elején, figyelni kell nagyon![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest