- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz premete #10301 üzenetére
Neeem... a felső érték 1GHz.
Csak meglepett, hogy pár app kipucolása a memóriából ennyit számít.
Szerintem ennek fényében a teszteredmények sem hasonlíthatók egzaktul egymáshoz, hiszen 2 egyformán "felszerszámozott telefon nincs.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
kano
nagyúr
Belestem, de semmi. Se 2.0 se Defy+ újítás.
Mit nem találunk?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
premete
veterán
válasz domerator #10302 üzenetére
A programok nem nagyon befolyásolják, a második quadranttól általában 10-20%-kal többet mutat, mint az elsőnél. Nekem 800 Mhz-en az első quadrant 2007, a második 22xx, 1Ghz-en 22xx az első utána mindig 2500+. CM7 v18-as.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Halo
senior tag
válasz mira72 #10257 üzenetére
hogy mire lenne még szükség?
nem jártam utána a dolognak, aki többet tud az majd lehurrog legfeljebb.
szóval a lényeg: ha nem jelent olyan nagy gondot házilag kicserélni a jack-aljzat védődugóját, valamint az usb-s védőburkolatot, valamint az usb-bemenetnél található tömítést(! ami nálam sikeresen meggyűrődött...), esetlegesen a belső tömítés(?)
szóval ezekből is elférhet pár darab.nem tudom, lesz-e ma időm utána jutúbkodni, ezért is kérdezem, aki esetleg tudja, a házi csere mennyire megoldható a védődugóknál, tömítéseknél.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
jeni
félisten
Szia
Nem tudom,hogy erről a hiba jelenségről lett-e írva valami? Nálam a 3.4.2.179.02 magyarosított Defy-n az a észrevételem van,hogy ha azzal netezek és írok pl.: a porhardveren akkor többször a kurzor elmászik máshova,illetve nem tudom oda tenni ahova én szeretném ha pl.a szöveget vagy karaktert kell javítanom.
Egy kis trükkel tudom orvosolni a dolgot akkor rámegyek a vissza gombra és jobb esetben többszöri kísérletre sikerül a kurzort oda tennem vagy a bizonyos karaktert,kijavítanom.Ez a jelenség természetes vagy BÚG-ként kell elfogadnom?
Az eredeti angol android szoftveren-n ez is észrevehető?
A másik,hogy a 2.3.4 beta android szoftveren a táblázatban az van írva,hogy a zöld lencse nem működik. Ez értelemszerűen a pirosokra is vonatkozik?
Vissza nézve az előző 2.3.4 verziókat mindegyiken a lencse problémák vannak!
Ennyire képtelenek ezt a hibát kijavítani azóta? -
domerator
veterán
válasz premete #10304 üzenetére
Lehetséges... csak 2 quadrantot nyomtam, kifejezetten erre voltam kíváncsi, hogy mennyit számítanak a programok.
Viszont tegnap este az is kiderült, hogy a 700MHz-hez a 26 Vsel2 nem elég... bootloop lett, vissza kellett tenni a 28-as értéket. Ez csak az én példányomra vonatkozik a valószínűsíthető szórás miatt, de legalább támpont másoknak
700MHz legalsó Vsel2 érték 28
A többit is majd kipróbálom.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Tökmindegy
senior tag
A cm_jordan_full-18. -ról van valakinek tapasztalata?
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
natë
nagyúr
válasz Tökmindegy #10309 üzenetére
Semmi hibába nem futottam eddig bele. A hivatalos nightlyk szerintem mérföldekkel jobbak, mint a korábbiak.
-
kano
nagyúr
Mi az újdonság walternál?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
chab7
addikt
Ez szerintem normális jelenség. Érzékeny az érintésre, és nehéz pozicionálni. Használj SmartKeyboardot, abban a hangerő gombokkal lehet előre hátra lépkedni a karakterek között (meg még sok más jó funkciója is van).
(#10308) tib78: Reboot, kék lednél hang le, és ott lesz a cpu menü. Még a recovery előtt! Közvetlen egymás alatt/felett vannak.
(#10309) Tökmindegy: Már használjuk páran. Jó, mint az előtte levők is.
(#10300) mira72: Mi lelte már a csókát?
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
törölt tag
A saját tapasztalatom alapján pontosítanám a hibajelentésedet, kiegészítve chab7 válaszát: valójában nem az történik, hogy nem tudod oda tenni a kurzort ahova szeretnéd, mert oda tudod tenni, csak ilyenkor nem feltétlenül oda mutatja magát, ahova tetted, illetve valójában van. Próbáld ki: tedd oda az ujaddal valahová a kurzort, és ha néhány karakterrel arréb bukkan fel, nyomj egy szóközt vagy betűt, és látni fogod, hogy nem oda tette az új karaktert, ahol a kurzor az előbb mutatta magát, vagyis ahol látszólagosan volt a kurzor, hanem oda, ahol valójában volt a kurzor, vagyis ahova tetted az ujjaddal. Valamelyest orvosolható a probléma úgy, hogy miután kijelölted a kurzor helyét, és látszólag máshová helyezte, akkor kurzormozgató gombbal (hangerőszabályzóval vagy a billentyűzeten lévő kurzormozgató nyíllal, mint amilyen például az AnySoftKey-n van...) nyomsz egyet, és odakerül a valós helyére. Én úgy látom, hogy ez nem a készülék bugja, inkább a böngészés adatkommunikációjának pontatlansága, mert amikor a Quick Office-ban gépelek vagy SMS írok, akkor nem jelentkezik a hiba, hanem pontos a pozícionálás látszólagosan és valóságosan is.
Kicsit nyakatekertre sikerült a fogalmazás, de talán érthető, hogy mit akartam írni.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Neck
veterán
válasz domerator #10307 üzenetére
Erre rá is akartam kérdezni, hogy nem alacsony-e az egy picit, nekem 500-on 25... 700-on meg 35...Bár azt valszeg leviszem 30 környékére...
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
chab7
addikt
válasz CoolBoy323 #10320 üzenetére
Ebben most nem sok újdonság van.
(#10314) mira72: Ettől nekem még csóka (mint ahogy az android atyja is az, meg te, meg én, meg akárki ) RIP
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Ez van srácok, a CM7 annyira tökéletes, hogy már alig van rajta mit csiszolni...
═════════════════════════════════════════
-
chab7
addikt
válasz domerator #10325 üzenetére
Sajna van még a miui-ban pár (annak a changelogja jóval bővebb hetente) de majd csak azok is ki lesznek foltozva és akkor már valóban csak a küllem lesz az eldöntendő.
Nekem a 2.3 gyári kinézet jön be cm7 stabilitás és optimalizálás mellett. Szerencsére ezt egy témával el is értem
Egyedüli pici bugocska maradt - ami a témának lesz a bugja - hogy a status baron nem változik a wifi ikon jelerősség mutatása csak mikor belépek a wifi menübe. Az ekkor mutatott aktuális erősséget mutatja végig kilépés után míg újra be nem lépek a wifi menübe.
De ennyi baj legyen ha már gingeres kinézetet tudtam rá húzni.(#10326) CoolBoy323: Nemsokára megkapja, xda-n már írt erről az egyik fejlesztő.
RootRulez: CPU doksiba beírtad hogy alap cm7 értékek, de a 20/32/52 az már nem alap értékek.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Az akkumulátorfogyasztása a legfrissebb CM nightly-knak milyen a gyári Motorola Android 2.2-eshez képest? Illetve a legfrissebb nightly-kban mennyi error/warning látszódik DDMS-ben (adb logcat-on)? A sok error/warning az optimalizálás hiányára utal, Blade-nél sok volt.
Továbbá mennyi RAM-ot eszik a CM a gyári 2.2-höz képest?[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Valóban.
De a
20/300
32/600
52/1000-el most az volt, hogy hívás befejezésekor a képernyő kikapcsolt, az érintő gombok is sötétek voltak és a telefon nem reagált semmire... Mintha ki lett volna kapcsolva és aksi se lett volna benne (bekapcsoló gombra se reagált)Szóval aksi ki, aksi be, hívásnál mennyin jár a proci? Gondolom azt az értéket kevesli vagy amikor megszakítottam a hívást, akkor mennyin mehetett a processzor?
═════════════════════════════════════════
-
Joke21
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Kb 1 hete vagyok defy és android felhasználó, eddig minden jól ment, most viszont egy kisebb problémám lenne. Felraktam egy Lookout nevű progit, eddig szépen is ment. Tegnap azonban a setvsel progival elkezdtem játszani. Be is állítottam az értékeket, leteszteltem, minden faya. Ment is minden egy darabig. Este feltelepítettem még 4 programot, na most azóta a Lookout progi el sem indul, mert váratlanul mindig leáll. Setvselben visszaállítottam mindent gyárira, a 4 progit elszedtem, Loockout újra telepítve, ugyan az a hiba. Van valakinek ötlete, hogy ilyenkor mit tudnék mit csinálni, hogy elinduljon a progi rendesen? Köszi
mira72: valószínűleg engem is érdekelne egy bayer kamera. mi lenne a rendelés menete? cserélik ezt valahol úgy ki, hogy megmarad a garancia?
Szerk: A setvsel beállítások: 20/300, 30/600, 50/1000 volt, de teszt szerint megy frankón, meg a Loockout-n kívül semmi bibi nem volt( de mondom, visszaállítottam mindent defaultra, úgy sem indul)
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz anglergab #10328 üzenetére
Gyárit nem sokáig használtam, így hasonlítani nem tudok, de jó cpu/vsel értékekkel írtak már itt jó eredményeket. Nekem elég ha normál ill. kicsit erősebb használat mellett még este marad benne pici szufla, mert esténként mindig felteszem tölteni, hogy egy-egy napot 100%-on kezdjek.
Ezt az error logcat-olást még nem néztem. Ránézek (ha tudok )
Ram az kb fele és háromnegyede között van foglalva nálam. Most pl 133 elérhető, de alig fut valami.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
Most beállítottam én is vsel értékeket és újraindulás után nem látja a routert mint tegnap Nincs a kettő közt összefüggés, de hogy megint ezt csinálja Tuti a téma kever be. Kár.
-
Bailey
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdés hogy CM7-ről hogyan lehet visszatérni a gyári 2.2-re. A gyári 2.2 után Cm7 és MIUI volt rajta, tehát kiszivárgott 2.3 nem.
-
chab7
addikt
válasz Bailey #10333 üzenetére
RSD Lite-al felteszed a 2.2-t. Előtte wipe data.
-----------------------------------
Na most olyanom volt ami eddig még sosem. wpa_supp... fájl törlése nem segített. Aztán nyomtam wipe cahce/dalvik párost. Újraindulásnál fc, meg fagyás (Soha nem volt még ilyenem)
Pedig nem is állítottam olyan kicsi vsel értékeket, vannak akiknél sokkal kisebbek vannak.
És a wifi persze b@szik működni.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz roypapa #10336 üzenetére
Hát most hogy felcsatlakozott, hagyom így. De ha lejövök róla akkor újra vagy 20x kell ki-be mire lát valamit. Ha feltolnám vissza a tegnapi nandroidból akkor jó lenne, de most már kíváncsi vagyok találok-e erre valami okot, hogy miért csinálja.
-
Bulitt
addikt
Srácok azonnal segítség kellene.
AtomCity leírása alapján csinálom a dolgokat és
5: ugyancsak a Backup & Restore menüpont, de most Restore (helyreállítjuk a nordic froyo backupot, utána a főmenüben wipe data és wipe cache
utána mit csináljak? Reboot system? Mert az nagyon lemaradt a leírásból
-
chab7
addikt
válasz Bulitt #10338 üzenetére
Kezdjük ott, hogy mit akarsz egyáltalán csinálni? Mert szerintem az az írás még akkorból való mikor érdekes volt a visszatérés 2.1-re. Már elég 2.2-re mert van gyári. Ehhez meg nem kell nandroid. Szóval mi az amit egyáltalán csinálni akartál?
-
-
eventus
veterán
Sziasztok,
Ha veszek egy piros kamerát elég csak bettenni és kész?
Köszi
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
volvoguy
addikt
Üdv! CM7-el a Defy-m másfél napot bír ki úgyhogy hozzá se nyúlok, duplát merül, vagyis 1 óra alatt 2%-ot simán, 5 óra elteltével me már 88%-on van a cucc.
Recoveryben töröltem a battery-t, de még a kalibráció is megvolt 100%-os töltés után. Nem hinném h bármi beragadna.
Mi lehet a bibi?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
chab7
addikt
válasz Bulitt #10346 üzenetére
Hát ha még ugyanúgy bejön a gyári rom ahogy előtte akkor nem.
------------------------------------
Basszus, megvan a megoldás. Titaniumból visszaállítom a wifi pontok mentését és megint jól működik a wifi. (Már csak arra nem jöttem rá mi rontotta el.)[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz Joke21 #10330 üzenetére
Tudatni fogom amint megérkezik.
Szijjel lehet szedni a telót úgy hogy ne vegye észre a szerviz ( de miután ezt olvassák, mert tuti olvassák, így figyelni fogják majd h kinek van piros lencse az olyan öreg telójába amikor az még nem is volt )MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest