Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitrash
aktív tag
-
JamesFinn
senior tag
Eladó:
Egy új (kipróbálás erejéig bekapcsolt) PHILIPS GOGEAR SOUNDDOT 2gb mp3 lejátszó.
Teljesen minimal, egyszerű kezelés, a klipsz segítségével a ruhára rögzíthető, így kivállóan alkalmas sportoláshoz, futáshoz. Szine kék.
Bontatlan fülhallgatóval, dobozában.
Ára: 4000 huf
[link]
A lejátszó kazincbarcikán található. Privát üzenetet hamarabb látom. -
jagada
addikt
Sztereo fülhallgató jack anya csatlakozót szeretnék bekötni, sárga fehér piros vezetékek vannak, valaki meg tudná nekem mondani/mutatni a helyes bekötését?
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
PLaci58
addikt
válasz jagada #49154 üzenetére
Ha megmondod mi van a sárga, fehér, piros másik végén, akkor talán tudok pontosabb választ is adni
Fülhallgatóbál elvileg a fehér a bal csatorna (Left)
Piros a jobb csatorna és a 3. a test pont, ugyanilyen sorrendben a dugó hegyétől kezdve.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
üszök
őstag
válasz kicsitrash #49151 üzenetére
Inspiron és az Edigital-ból származik.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
aktív tag
Sziasztok!
WELLIMPEX Robust gravitációs és gerincnyújtó pad, ágy (XJ-I-07E) kihasználatlanság miatt eladóvá vált Ózdon.
Minden tartozéka, doboza meg van!
Az ár legyen 20000 jó magyar Forint.
Csak személyes átvétel! (minden elérhetőségem adatlapon megtalálható)Bővebb ismertető: http://wellimpex.hu/
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Vangelis
félisten
VGA-t keresek Barcikán.
PCI-E ... olcsót de jót 512MB minimum.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
JamesFinn
senior tag
Eladó:
Egy két éves Nokia X2-05 tipusú kártyafüggetlen telefon, dobozában, töltővel.
A telefon használt, ebből adódóan itt-ott karcos. baloldalon felül kicsi ütődés található.(képet küldök róla)
Munkába, második telefonnak kiválló!
Ára: 4500 huf.
A telefon kazincbarcikán található, kipróbálható.
Privát üzenetet hamarabb látok, -
Bull Boss
őstag
Csak kérdés képpen, érdekelne valakit egy ilyen processzor? Athlon II X2 245e proci (oem) ha van rá igény csak akkor megyek bele egy cserébe. Ára: 6,5K lenne, ettől olcsóbban már deficites nekem. ha valakit érdekel biztosra akkor szóljon. Köszi
-
ronson
őstag
Független Nokia Lumia 520 vagy 620-at keresek megvételre. Ajánlatokat ármegjelöléssel várok.
-
LaciMc82
aktív tag
Nekem 520-asom van március óta egyszer nem indult újra és megfagyni is csak egyszer fagyott,de semmi bajom nincs vele.
Tiszta hülye aki nem normális
-
törölt tag
Néha nekem is újraindul az 520.
-
scapegt
őstag
válasz kicsitrash #49176 üzenetére
Nekem 710 (független) van és soha nem indul újra
Ez, vagy egy Xperia Mini még mindig eladó
-
JamesFinn
senior tag
válasz #81556480 #49175 üzenetére
Az 520-nál az akksi lötyögése is okozhatja az újraindulást. Az akksi csatlakozóját szokták összéb nyomni finoman, vagy papírlappal "bélelik ki" az akksi felett.
Bull Boss:
A 620-nál is próbáld meg az érintkezőket óvatosan összenyomni.
De bármelyiknél okozhatja egy beragadt alkalmazás, esetleg sw hiba.
Nekem van 620 és egy 62, ami nagyon ritkán indul újra. A 620 egy éves, de soha nem indult magától újra... -
scapegt
őstag
Találtam itthon egy Vodás SIM-et, de nem tudom, hogy milyen szám tartozik hozzá. Az ÜF felhívása nélkül rájöhetek valahogy a telefonszámára? Egy régi Nokiában van most. Okostelefon megmondja vhogy? Rémlik, hogy kiszedi vhogy róla a telefonkönyvbe...(mindjárt le is csekkolom)
[ Szerkesztve ]
-
JamesFinn
senior tag
válasz kicsitrash #49184 üzenetére
Ezért okostelefon...
Magyarember megoldja. -
törölt tag
Belföldi sofőrállást keresek !
A B C + GKI jogosítvánnyal, nemzetközi rutinnal. -
alufelni
tag
Valakinek egy munkába való készülék?
Blackberry pearl 9105 3G
a teló fehér,a plexi csúnya,és a hátlap is lejár(két pöcök letört) akku 3 napot simán elmegy ha nem netezik az ember,úgy 1,5 nap.
Töltő és tartozékok nélkül irányár 5.000ft.
vagy cserélem is ha van csere ajánlat. -
Penndragon
tag
válasz Penndragon #49198 üzenetére
Na most hogy kicsit bogarásztam az internyeten kiderült badarságot írtam mert ezt csak a pannon alkalmazta réges régen ...
[ Szerkesztve ]
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest